Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x feest! Ook de nieuwe Costes is geopend

Door Thijs Dingemans 21 september 2017

Champagne, taart en nieuwe winkels. We krijgen er vandaag maar geen genoeg van. Net als de HEMA en Hudson’s Bay opende ook de nieuwe Costes de deuren. Uiteraard gingen we óók daar even langs om te kijken hoe de nieuwe modewinkel eruit ziet.

Costes zat jaren in de Heuvelstraat. Sinds vanochtend 9.30 uur zit de winkel aan het Pieter Vreedeplein, in het pand waar eerst de ZARA zat. Good to know: je krijgt vandaag 20 procent korting op alle kleren!

Wow!

Vergeleken met de HEMA en Hudson’s Bay (dikke rijen) is het bij Costes een stuk rustiger. Geen wachtrij, ruimte om rond te lopen en vooral ruimte om te oordelen wat we van de nieuwe winkel vinden. Ondanks de rust worden we vriendelijk ontvangen met de woorden ‘wat is het mooi geworden, hè?’. En of dat het is!

Rood, wit, blauw (en zwart)

Beneden zit de damesafdeling. Wat opvalt: de verdieping kleurt. Rode truien, blauwe jeans; wat het oog van de dames wil, krijgt het. Net als bij de ZARA is er overigens ook genoeg zwart en wit te vinden.

Ook mannen zijn nu welkom

Uiteraard zijn onze ogen gericht op de roltrappen naar boven. Op de tweede verdieping vinden we namelijk de mannenafdeling. En dat is nieuw bij Costes: ook de mannen kunnen hier vanaf vandaag kleren shoppen. Je wordt boven meteen goed ontvangen met een aardige krachtpatser. Vervolgens waan je je in een ruime, moderne kledingwalhalla. Wél iets minder kleurig dan beneden, maar uiteraard keuze genoeg!


Meer over Costes Men & Women ontdekken?

Costes Men & Women kledingwinkels

Gesloten12:00 - 18:00

Pieter Vreedeplein 85, , Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.