Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Workshops bij City Massage: ‘Ander soort uitje in een luchtige omgeving’

Aangeboden door City Massage 1 oktober 2020

Waar in Tilburg je ook woont, loopt of werkt; de kans is groot dat ergens een filiaal van City Massage in de buurt zit. Heerlijk, zo’n massage op z’n tijd, maar wist je ook dat je workshops masseren kunt volgen bij City Massage? Wij gingen eens langs en woonde zo’n workshop bij.

“We hebben de kennis in huis, dus dat is toch superleuk om te delen?” steekt Rob van CityMassage van wal. “Die kwaliteit die we hebben, waarborgen we sowieso binnen het bedrijf. Ook al onze medewerkers worden door onszelf opgeleid. Dat is uiteindelijk toch de enige manier om zeker te weten dat iedereen het goed doet.”

Workshops City Massage

Vandaag komt Emma een workshop volgen die wordt gegeven door Kim. Kim is de dochter van Rob, en rolde vanuit een horecabaantje in het masseren. “Inmiddels is ze een van onze beste masseuses, met een beoordeling van 4,8 uit 5 op Treatwell. En geloof me, dat wil echt wat zeggen”, vertelt Rob, die samen met eigenaar Tess zijn dochter de kneepjes van het vak leerde. Vandaag is het dus Emma die letterlijk en figuurlijk die kneepjes van het vak krijgt aangeleerd.

Tekst loopt door onder de galerij.

Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.

Stelletjes of vrienden

“Vaak zijn het stelletjes, of twee vrienden of vriendinnen die dan samen komen. Het is toch weer een ‘ander soort uitje’ in een luchtige omgeving. We hebben twee soorten workshops. De ene duurt 90 minuten waarin één persoon de basis leert, de ander is 150 minuten en dan komen beiden masseurs in spé in actie”, legt Rob uit, die vandaag zelf met alle liefde proefpersoon is.

Sterkste

Kim doet het voor en Emma doet het na. Rob voelt zonder te kijken wiens hand op zijn rug drukt. “Het verschil voel ik meteen. Niet gek ook: Kim doet het al jaren en is bovendien een van de sterkste masseuses die ik ken. En dat terwijl ze zo klein en petit is; bezoekers komen dus ook echt voor haar en dat zie je terug aan die hoge reviews. Nog voordat ze begon, voelde ik écht al de kracht in haar hand.”

Partner

Mocht je willen masseren maar je hebt geen partner, is dat geen probleem: er wordt dan voor een partner gezorgd. “We kijken bovendien altijd naar wat voor soort massage het best bij de deelnemer past, en zij kunnen zelf ook aangeven wat ze willen leren. Eigen ideeën zijn altijd welkom en alles gaat in samenspraak”, vertelt Rob. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is en wat de workshops precies inhouden? Neem dan even een kijkje op www.citymassage.nl/massage-workshop-tilburg.

En dan nog wat: City Massage is hiring! Interesse? Kijk dan vooral even naar deze vacature:

City Massage zoekt masseurs en masseuses

Werken bij dé massagesalon van Tilburg? Dat kan! City Massage Tilburg groeit en dus het team ook. Be...

Lees ook:

City Massage

City Massage op volle toeren: ‘Geen handschoenen, mondkapjes op aanvraag’

Ze zaten als bedrijf een flink aantal weken in de hoek waar de klappen vielen, maar nu City Massage ...
city massage

Tess (28) runt vier massagesalons: ‘Ik wil naar 20 vestigingen in heel Brabant’

Aan ambities geen gebrek: Tess Olijerhoek wil met City Massage de (Tilburgse) grenzen over. De pas 2...

 Deze bijdrage wordt je aangeboden door City Massage. Meer over City Massage ontdekken?

City Massage

massagesalons

Gesloten11:00 - 23:00

Willem II-straat 3, Tilburg

Bekijk meer:massagesalons

adv.