Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Thijs liet zijn oksels laseren: ‘Klinkt heftig, maar het doet geen pijn’

Aangeboden door Le Blanc Schoonheidssalon 25 juni 2020

Het is weer heet. Bloedheet. Zo heet, dat de shirts en broeken uit mogen. Op het strand of in het park dan natuurlijk 😉 . Voor oud-redacteur Thijs altijd een reden het scheerapparaat eens uit de kast te halen. Maar hé: voor blijvende ontharing kun je véél beter naar Schoonheidssalon Le Blanc voor een laserbehandeling. Toch, Thijs?

Dat alleen vrouwen blijvend van hun beharing af willen, is klinkklare onzin. Meriam de Wit van Schoonheidssalon Le Blanc (what’s in a name) bevestigt: “Er komen allerlei soorten mensen, met allerlei soorten beharing. Beenhaar, armhaar, hoofdhaar… noem het maar op!” Hoofdhaar? “Jazeker, sommige mannen houden vast aan hun laatste haren, maar er zijn er ook een hoop die kaal worden en dan gewoon van alles af willen zijn. Dat kan hier.”

Laseren

Omdat Thijs nog lang niet van zijn kuif af wil, worden het vandaag de oksels. “Ik vraag de klant altijd om het gebied dat behandeld gaat worden twee dagen van te voren te scheren. Als het nét geschoren is, is het vaak nog gevoelig. Na twee dagen is er vaak al weer iets van een stoppel, dan kun je die mooi aanpakken met de laser”, legt Meriam uit. Een modieuze bril tegen het licht van de laser bedekt de afwachtende blik van Thijs, en na een gelletje over de oksel kunnen we aan de slag.

Tekst loopt door onder de foto.

Laseren
Foto: indebuurt Tilburg.

Visitekaartjes

“Tijdens het laseren, stolt het eiwit in het haarzakje. Dat klinkt heftig, maar echt pijn doet het niet. Wel heeft elke huid een andere aanpak nodig, en wordt de laser grondiger bij elke keer dat je terugkomt.” Dat je oksels na één behandeling haarvrij zijn, is namelijk een mythe. “Ik bied de garantie dat 90 tot 92% van de haren zal verdwijnen. Maar er zitten nu eenmaal gevallen tussen waar de behandeling minder effectief is. Ik ben dan ook eerlijk. Als ik na twee behandelingen zie dat het niet pakt, zeg ik dat eerlijk. Ik heb niks aan geld van ontevreden klanten. Mijn klanten zijn mijn visitekaartje.”

IPL

Meriam legt haar behandeling naast de omstreden IPL-behandeling. “Het is een compleet andere behandeling. IPL pakt bovendien je huid aan.” Meriam laat haar eigen onderarmen zien. “Inmiddels heb ik het zelf al zo behandeld dat het minder is geworden, maar mijn armen zagen er niet uit na IPL-behandelingen. Dat wens ik niemand toe. Ik laat het mijn klanten ook altijd zien. Je kunt echt veel beter laseren en dan is dit ook nog eens het beste apparaat dat er is.”

Tekst loopt door onder de foto.

Laseren
Foto: indebuurt Tilburg.

Rokje

“Laatst was hier een jonge vrouw die al jarenlang probeert het haar op haar been weg te krijgen. Mensen kunnen er echt mentaal aan onderdoor gaan. Na een paar behandelingen kwam ze met een rokje langs. De eerste keer dat ze een rokje droeg! Daar haal ik in mijn werk zoveel voldoening uit.” Ook Thijs is inmiddels klaar, en de bril mag af. De oksels zien er glad uit. Of-ie er wat van heeft gevoeld: “Je voelt wel wat, maar pijn doet het zeker niet!”

Ook geen zin meer in het eeuwige scheren? Bij Le Blanc krijg je nu ter kennismaking één keer één oksel geheel gratis! Check de website voor meer info.

Lees ook:

Meriam

Meriam viert vijfjarig bestaan: ‘Mijn klanten zijn mijn visitekaartjes’

Door alle vernieuwingen en ontwikkelingen zou je het misschien niet zeggen, maar Schoonheidssalon Le...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Le Blanc Schoonheidssalon. Meer over Le Blanc Schoonheidssalon ontdekken?

Le Blanc Schoonheidssalon

beauty en wellness

Gesloten09:00 - 17:00

Bijsterveldenlaan 5, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.