Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mariëla opent eindelijk eigen salon: ‘Dit wilde ik al als klein meisje’

Door Rowie van der Vliet 24 augustus 2020

Het is zover: Mariëla heeft met haar Mariëla’s Beauty and more eindelijk een eigen salon. De kapperszaak vind je aan de Borcurolaan 17. En dat is een droom die uitkomt.

“Iedereen is welkom. De koffie, thee of het water met een smaakje staat klaar. Voel je welkom om binnen te stappen en even een kijkje te nemen. Om echt te genieten van het moment als je bij ons zit. Daar streef ik naar, dat iemand zich kan laten verwennen in alle luxe en rust”, zegt Mariëla.

Grote droom

Mariëla is nu vier jaar kapster en bouwde al een fijn klantenbestand op. “Ik hoor van klanten dat ze erg benieuwd waren hoe de salon eruit gaat zien. Zo leuk! Ik heb hiervoor aan stoelhuur gedaan en kan nu eindelijk een eigen salon opbouwen. Dat wilde ik al als klein meisje. Ik ben al van kinds af aan met haar bezig. Vroeger was het lekker aan de haren friemelen van vriendinnen en knotjes maken en vlechten. Mijn tante is ook kapster en ik ben haar achterna gegaan. Ja, het is altijd mijn grote droom geweest en die komt nu uit.”

Tekst loopt door na de video.

My Brand New Salon !Mariela's Beauty and more #brandnewsalon #salontilburg #kappertilburg #kapperreeshof…

Posted by Mariela's Beauty&more on Sunday, 23 August 2020

Haar kleuren

“De service vind ik heel belangrijk. Ik werk met exclusieve merken zoals Previa, Olaplex, Wow Dreamcoat en Mounir. Dames, heren en kinderen zijn allemaal welkom. Het allerleukste vind ik haar kleuren. Dat is lekker variëren en creatief bezig zijn. Maar ik ben een allround kapster en hou er ook van om bij te leren. Op dit moment leer ik veel bij over het vak barbier zodat ik mijn salon ook als barbershop kan uitbreiden.”

Volle bak gewerkt

Een eigen salon opbouwen was makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker in coronatijd. “Ja, ik heb wel een tegenslag gehad. Alles heeft zeven weken stil gelegen, maar gelukkig was er voor kappers steun van de overheid. Het was hard werken, vanuit niets heb ik de salon gerealiseerd. In totaal heb ik zo’n vier maanden volle bak gewerkt om mijn kapsalon te openen. Zo fijn dat ik nu eindelijk van start mag!”

Lees ook:

13 x de allerbeste kappers volgens jullie

Bang dat je haar eruitziet als een poedel zodra je 's ochtends in de spiegel kijkt? Wij Tilburgers m...
prise d'eau

Dit is ‘m: de nieuwste wandelroute van Tilburg

Lekker aan de wandel? Goed nieuws: in Tilburg vind je een nieuwe wandelroute in Stadsbos013. De rout...
Ziengs zit hier in de buurt Heuvelstraat

Yes! Er zit een nieuwe schoenenwinkel in de Heuvelstraat

De ene na de andere schoenenwinkel lijkt uit het straatbeeld te verdwijnen, maar sinds deze week heb...

Meer over Mariëla’s beauty & more ontdekken?

Mariëla’s beauty & more kappers

Gesloten08:30 - 12:00

Borculolaan 17, Tilburg

Bekijk meer:kappers
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.