Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Als je haar maar goed zit: 7 x de fijnste kappers in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 26 december 2017

Is je bad hair day inmiddels een bad hair week geworden? Geen zorgen, de kappers in Tilburg weten daar wel raad mee. Met hun schaar in de aanslag laten ze jouw coupe (en jou) binnen de kortste keren weer stralen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Flawless kapsalon

Flawless Kapsalon
Foto: Flawless Kapsalon

Je weet dat je met een goede kapper te maken hebt als mensen graag een blokje omrijden. Toen we een lijstje deelden met winkels die de Reeshof wél leuk maken, reageerde zelfs een lezeres uit Breda. Wat blijkt? Ze laat alle kappers in ‘076’ links liggen en is vaste klant van Flawless kapsalon. Dat verbaast ons eigenlijk niets, want eigenaressen Glenda en Robin zitten al jaren in het kappersvak. Flawless kapsalon specialiseert zich in kleuren, extensions en bruidskapsels.


Meer over Flawless Kapsalon ontdekken?

Flawless Kapsalon kappers

Gesloten08:30 - 15:30

Ketelhavenplein 38, Tilburg

Bekijk meer:kappers

Kapsalon Schuurkes

kapsalon Schuurkes
Foto: Facebook Kapsalon Schuurkes

Lekker ouwehoeren, tussen het knippen door voetbal kijken en buurten met bekenden: dat is Kapsalon Schuurkes. De familiezaak gaat al vanaf 1929 mee en zit vanaf jaren ’60 aan de Korvelseweg. Inmiddels is de welbekende kapsalon toe aan zijn derde generaties. Wat ons betreft mogen er nog veel meer volgen!


Meer over Kapsalon Schuurkes ontdekken?

Kapsalon Schuurkes kappers

Gesloten08:30 - 17:00

Korvelseweg 110-110a, Tilburg

Bekijk meer:kappers

Ralf Kappers

Ralf Kappers
Foto: Ralf Kappers

Ook wel eens thuis gekomen met een kapsel dat totaal niet bij jou past? Dat gaat je bij Ralf Kappers niet gebeuren! De haarstylisten doen er naar eigen zeggen alles aan om je een nieuwe coupe aan te meten die uitdraagt wie jij bent. Ze kijken vooral naar de gezichtsvorm, maar ook de persoonlijkheid. Ben je iemand die lekker gek wil doen met een modern en kleurrijk kapsel of houd je meer van ingetogen haar? Dat kan allemaal!


Meer over Ralf Kappers ontdekken?

Ralf Kappers kappers

Gesloten08:30 - 16:00

Tuinstraat 78, Tilburg

Bekijk meer:kappers

Hardy’s

Hardys
Foto: Hardy’s

Wist je dat deze kapsalon uit Tilburg inmiddels landelijk (en zelfs internationaal) succes boekt? Zo verzorgen ze de haarstyling tijdens shoots met BN’ers als Kim-Lian van der Meij, Ruth Jacott en Mariska van Kolck. Hoe gaaf is dat?! Jij kunt zelf elke dag van de week ook een afspraak maken.


Meer over Hardy’s ontdekken?

Hardy’s kappers

Gesloten08:30 - 16:00

Havendijk 28, Tilburg

Bekijk meer:kappers

Team Kappers

Team Kappers aan de Nieuwlandstraat
Foto: Facebook Team Kappers

Ben je toevallig in de stad en besluit je na een blik in de winkelruiten dat je eigenlijk wel een bezoek aan de kapper kunt gebruiken? Bij Team Kappers kun je terecht zonder afspraak te maken. Stap binnen en laat je knippen, kleuren en stylen voor aantrekkelijke prijzen. Wanneer het druk is, kun je zelfs je mobiele nummer achterlaten zodat je tien minuten voordat je aan de beurt bent een SMS’je krijgt.


Meer over Team Kappers ontdekken?

Team Kappers kappers

Geopend08:30 - 18:00

Nieuwlandstraat 62A, Tilburg

Bekijk meer:kappers

Loxx hair and more

Loxx Hair and More
Foto: Loxx Hair and More

Goede koffie en een dosis gezelligheid zijn ingrediënten die eigenlijk best belangrijk zijn voor een kapper. Bij Loxx Hair and more zit dat wel goed. Bij elke behandeling krijg je koffie naar eigen smaak. Dat mag ook een koffie verkeerd met meer dan de helft slagroom zijn! Een kappersbezoek is goed te combineren met boodschappen doen, want Loxx Hair and more ligt tegenover de Albert Heijn XL.


Meer over Loxx Hair and More ontdekken?

Loxx Hair and More Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Burgemeester Brokxlaan 1708a , Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

Enzo Kappers

Enzo kappers
Foto: Enzo Kappers

Eerst even ontspannen in de massagestoel terwijl je rustig van je thee of koffie nipt en probeert om het koekje of chocolaatje erbij niet te snel op te eten. Dit is wat &zo Kappers ons beloofd. Kijk niet op als een haarstylist zomaar een suggestie doet voor een te gek kapsel. De medewerkers willen hier alles op alles zetten om jou zover te krijgen dat je niet kunt stoppen met naar je nieuwe haar kijken in elke ruit die je tegenkomt. Helaas is het allemaal verleden tijd: de kapsalon is permanent gesloten.


Meer over Enzo Kappers ontdekken?

Enzo Kappers Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Fatimastraat 95, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.