Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaaaa, deze Tilburgse kapperszaak is verkozen tot Leukste Kapsalon van Brabant

Door Rowie van der Vliet 30 juni 2020

Feest! De dames en heer van PureLou aan de Schouwburgring kunnen een fles champagne opentrekken. De kapsalon is namelijk verkozen tot Leukste Kapsalon van Brabant tijdens de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2020.

PureLou laat andere Brabantse kapsalons ver achter zich en behaalt de eerste plek met een score van 93,86. De nummer twee, Change Hairstyling uit Boxtel, kreeg een score van 74,36. PureLou is niet de enige Tilburgse salon die in de lijst van leukste kapperszaken staat. Brainwash Bart van Peltplein eindigt op de 41ste plek en Salon-013 weet de 42ste plek te halen van de provinciewinnaars. Naast Leukste Kapsalon van Brabant kreeg PureLou ook de meeste stemmen als leukste kapsalon van Tilburg.

ZZP-kappers

Ook Tilburgse ZZP-kappers vieren een feestje. In deze categorie vinden we D’Hairstyling op de 39ste plek en Haar & Huis anno 2017 op de 42ste plaats.

Verkiezing Leukste Kapsalon en Kapper

De Verkiezing van de Leukste Kapsalon en Kapper wordt georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Top Hair International, The Hair Xperience, Kapperskorting.com en United Consumers. Vote Company is een bedrijf dat zich specialiseert in het organiseren van verkiezingen in opdracht van brancheorganisaties, grote en kleine merken, media, beursorganisaties en overheden. Zo houden ze onder andere ook verkiezingen rondom restaurants of cafés.

Lees ook:

Purelou

Milou kreeg onlangs een award: ze heeft de leukste kapsalon van Tilburg

Milou de Nijs runt kapsalon PureLou pas anderhalf jaar, maar heeft nu al een geweldige award te pakk...

13 x de allerbeste kappers volgens jullie

Bang dat je haar eruitziet als een poedel zodra je 's ochtends in de spiegel kijkt? Wij Tilburgers m...

adv.