Hip de lente in! Hier koop je komend weekend een zonnebril met korting

Aangeboden door Oogwereld Bellottica 23 april 2019

De terrassen stromen weer vol nu de lentezon zich geregeld laat zien. Niets is zo lekker om dan mensen te kijken en gezien te worden met een hippe zonnebril. Bij Oogwereld Bellottica snappen ze dat en daarom verkopen ze komend weekend (27 en 28 april) brillen van topmerken tegen 15% korting. 

Dat gaat gebeuren tijdens het speciale zonnebrillenevenement. De winkel in de Tuinstraat gaat volledig mee in het feestgedruis en is daarom in oranje sferen ingericht. Onder het genot van een hapje en drankje kun je zaterdag 27 april en zondag 28 april zonnebrillen passen en profiteren van de toffe actie.

Topmerken

Bij Oogwereld Bellottica zijn de nieuwe collecties zonnebrillen binnen met topmerken als Chanel, Dolce & Gabbana, Entourage of 7, Etnia, Prada, Ray-Ban, Serengeti en Tom Ford. Op 27 en 28 april zijn er van de merken Dolce & Gabbana, Serengeti en X-Kross extra grote collecties in de winkel. Je kunt ze passen en als jij jouw favoriet hebt gespot, kun je hem tegen 15% korting kopen. Da’s een lekker goedkoop (en hip!) begin van de lente.

Lekker hip de lente in

Wil jij de zon ook met een perfecte look tegemoet gaan? Loop dan komend weekend even binnen bij Oogwereld Bellottica. De winkel is zaterdag 27 april open van 9.30 tot 17.00 uur en zondag 28 april van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees hier meer over de aanbieding:

zonnebrillen tilburg

15% korting op een nieuwe zonnebril

Bij Oogwereld Bellottica profiteer je op 27 en 28 april van een toffe actie: je koopt een zonnebril ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Oogwereld Bellottica. Meer over Oogwereld Bellottica ontdekken?

Oogwereld Bellottica opticiens

Nu open12:00 - 17:00 *

Tuinstraat 34, Tilburg

Bekijk meer:opticiens

adv.