Wist je dit al? Dit schuilt er in het historische ‘Kousen-Sajet’-pand in de Noordstraat

Aangeboden door Scheersalon du Nord 10 januari 2019

Genieten met een hoofdletter G! Er gaat niets boven de oude gevelreclame, hier in de Noordstraat. In het bekende pand met groot ‘Kousen-Sajet’ zit geen kousenmaker (ha-ha), maar een barbershop! Scheersalon du Nord is dé place to be voor mannen met lange en korte baarden. 

Eigenaar Stephan runt de barbershop al dik drie jaar en doet dat succesvol: volgens mannenblad FHM hoort Scheersalon du Nord bij de vier beste barbershops van Nederland. Het magazine reisde het hele land door en zocht naar de beste barbershops om in de stoel te ploffen. Want, zo stelt FHM, bij de scheersalons kun je ‘lullen onder het genot van zwarte koffie of bruine rum, terwijl een getatoeëerde matroos zich over jouw uiterlijk bekommert’. Het mannenblad vond uiteindelijk vier steengoede barbershops, waaronder de bekende barbier Schorem in Rotterdam én Scheersalon Du Nord uit ons eigen Tilburg!

Ook knippen

Maar hé, er schuilt meer in de klassieke herensalon in de Noordstraat. Zo kun je (mannen dus) ook in de stoel neerploffen om, mocht je bijvoorbeeld geen baard hebben, je haar te laten knippen. Stephans collega Maud zorgt ervoor dat een hoop Tilburgers weer met frisse kapsels naar buiten gaan.

Niet voor niets een van de beste

Je kunt in de salon dus terecht voor zowel scheren als knippen. Zéker even doen. Stephan is namelijk een echte professional: hij verzorgt zo’n drieduizend baarden per jaar! Volgens de vaste klanten is de kracht van Stephan dat hij de baard met zorg benadert en werkt als een echte barbier. Het is dus niet voor niets dat hij bij de vier beste barbershops van Nederland hoort.

Dus, heb je een baard die nodig verzorgd moet worden, of moet je kapsel worden bijgewerkt (of misschien wel allebei), dan weet je dat je nu het bekende ‘Kousen-Sajet’-pand in de Noordstraat moet binnenstappen. Let’s do it!

Scheersalon Du Nord

Deze Tilburgse barbershop hoort bij de vier beste van Nederland volgens FHM

Heb jij weleens in de stoel gelegen van Scheersalon Du Nord in - hoe kan het ook anders - de Noordst...
Gevelreclame

Goeiemorgen oude gevelreclame boven Scheersalon du Nord!

Genieten met een hoofdletter G in de Noordstraat! Er gaat niets boven oude gevelreclame. Scheersalon...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Scheersalon du Nord. Meer over Scheersalon du Nord ontdekken?

Scheersalon du Nord beauty en wellness

Nu gesloten10:00 - 17:00

Noordstraat 44, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.