Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de leukste kapsalon van Tilburg

Door Thijs Dingemans 25 mei 2018

Tof nieuws van Tilburgse bodem, want kapsalon PureLou is gemeentewinnaar geworden in de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2018. Binnenkort mag eigenaar Milou de Nijs een felbegeerde award ophalen. PureLou staat ook in de top tien van leukste Brabantse kapsalons. Chapeau!

Vanaf 12 maart kon in alle gemeentes in ons kikkerlandje gestemd worden op de leukste kappers, ZZP Kappers en kapsalons. Met meeste stemmen in the pocket maakte je kans op een titel, al werd ook gekeken naar de beste gemiddelde waardering, zodat alle kappers, ongeachte grootte, een eerlijke kans maakten. PureLou staat ook in de top tien ‘leukste kapsalons van Noord-Brabant’, als enige Tilburgse kapsalon!

Award

Tijdens de Award Show op 3 juni worden de provinciewinnaars, de landelijke winnaars en de winnaars van de vakjury bekend gemaakt. Milou komt daar niet voor in aanmerking, maar omdat PureLou gemeentewinnaar is ontvangt het team sowieso een award uit handen van Miss Nederland Nicky Opheij of Fred van Leer. Leuk feitje: Milou is onlangs ook uitgeroepen tot beste krullenkapper van Brabant!

Apetrots

Een dikverdiende award dus…? “Nou, dat zal ik niet zo snel zeggen, maar wel superleuk!”, aldus een apetrotse Milou. Anderhalf jaar geleden begon ze haar eigen salon in de Nieuwlandstraat, daarvoor werkte ze twaalf jaar in Vught. Na haar vertrek bleek hoe geliefd de kapster is. “Ik ben stilletjes vertrokken en veel klanten uit Vught zijn me daarna gaan zoeken. Een hoop mensen maken nu het ritje van Vught naar Tilburg. Leuk, toch!”

Zie ook:

D'or Mies

7 x geweldige kappers in Tilburg

Niets is zo goed voor je zelfvertrouwen als prachtig haar. De kappers in Tilburg weten daar wel raad...
Colors

De 9 leukste kappers van Tilburg

Wat mogen we met z'n allen toch trots zijn op al die goede kappers in de stad! Eerder schreven we al...
kapsalon Schuurkes

Als je haar maar goed zit: 7 x de fijnste kappers in Tilburg

Is je bad hair day inmiddels een bad hair week geworden? Geen zorgen, de kappers in Tilburg weten da...

Meer over PureLou ontdekken?

PureLou kappers

Vandaag gesloten

Schouwburgring 150, Tilburg

Bekijk meer:kappers

adv.