Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Tilburgse barbershop hoort bij de vier beste van Nederland volgens FHM

Aangeboden door Scheersalon du Nord 15 september 2018

Heb jij weleens in de stoel gelegen van Scheersalon Du Nord in – hoe kan het ook anders – de Noordstraat? Dan was dat een uitstekende keuze! De barbershop hoort volgens mannenblad FHM bij de vier beste van Nederland. 

Het magazine reisde het hele land door en zocht naar de beste barbershops om in de stoel te ploffen. Want, zo stelt FHM, bij de scheersalons kun je ‘lullen onder het genot van zwarte koffie of bruine rum, terwijl een getatoeëerde matroos zich over jouw uiterlijk bekommert’. Het mannenblad vond uiteindelijk vier steengoede barbershops, waaronder de bekende barbier Schorem in Rotterdam én Scheersalon Du Nord uit ons eigen Tilburg!

Anders dan anders

FHM prijst het interieur van de scheersalon, dat in tegenstelling tot de meeste salons authentiek is. “Hier word je bij binnenkomst al opgeschrikt door opgezette dieren, tegels uit Portugal als tapijt en tegels uit de Parijse metrostations als behang”, schrijft het blad. Ook eigenaar Stephan, die meer dan drieduizend baarden per jaar scheert, wordt geprezen. “Met altijd die glimlach: Stephan is jouw man als je wil shinen.

Geen poespas

Het eindoordeel van het mannenblad: geen poespas, ongedwongen, accuraat en – ook niet onbelangrijk – je krijgt koffie óf whiskey. Hell yeah! Dus mannen, mocht je nog een baard hebben die verzorgd moet worden: je weet nu waar je moet zijn! En o ja, je kunt ook geknipt worden bij Scheersalon Du Nord. Collega Maud zorgt ervoor dat jouw haar weer helemaal in model zit!


Meer over Scheersalon du Nord ontdekken?

Scheersalon du Nord beauty en wellness

Gesloten10:00 - 18:00

Noordstraat 44, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.