Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

City Massage op volle toeren: ‘Geen handschoenen, mondkapjes op aanvraag’

Aangeboden door City Massage 16 mei 2020

Ze zaten als bedrijf een flink aantal weken in de hoek waar de klappen vielen, maar nu City Massage weer groen licht heeft van de overheid, lijkt het al snel terug bij het oude. “Er zijn wel wat ‘nieuwe’ dingetjes, maar hygiëne heeft bij ons altijd hoog in het vaandel gestaan. Ook vóór de crisis”, vertelt Rob van den Dobbelsteen.

Elke gast een nieuwe handdoek, vooraf afspraken maken, persoonlijke hygiëne bij de masseuses: het is allemaal niks nieuws voor Rob en Tess van City Massage. Zij mogen sinds deze week weer open. Zonder restricties: “Wij zijn gewoon zeven dagen per week open, van elf uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds”, zegt Rob vanachter de bar in Sooss.

Beleving

Die bar is meteen een van de dingen die wél een nieuwe situatie met zich meebrengt. “Een massage is een beleving. Een bakje koffie of thee, even kletsen: dat hoort er normaal gesproken bij. Daar gaan we dus helaas wel van afwijken. Het is binnenkomen, masseren, en weer naar buiten voor de gasten. Jammer, maar dat is even niet anders.” Op de bar liggen mondkapjes, dat dan weer wel. “We hebben de mondkapjes wel in huis. Als een gast het fijn vindt dat we het dragen, dan dragen we het. Geen probleem.”

“Als een gast het fijn vindt, dragen we mondkapjes. Geen probleem”

Sauna

“Handschoenen doen we bewust níet. Dat haalt het hele idee weg van onze massages. De energie”, legt Rob uit. Bij de massagesalon verandert er op papier dus weinig, maar het bedrijf moet wel op andere plekken schikken. “We masseren ook bij de CitySauna van Mercure en voor sauna’s gelden weer andere regels. Daar kunnen de mensen tot 1 september dus niet terecht voor de sauna, maar wél voor massages.”

Helpen

Het voornaamste is dat City Massage weer kan gaan doen waar ze goed in zijn: mensen helpen. “We hebben er vooral gewoon heel veel zin in en zijn blij dat we iedereen weer mogen helpen. Iedereen maakt zijn of haar eigen afweging rondom corona. Het enige dat wij kunnen doen is ons aan alle maatregelen houden zodat mensen gewoon langs kunnen komen en genieten”, besluit Rob.

Lees ook:

city massage

Tess (28) runt vier massagesalons: ‘Ik wil naar 20 vestigingen in heel Brabant’

Aan ambities geen gebrek: Tess Olijerhoek wil met City Massage de (Tilburgse) grenzen over. De pas 2...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door City Massage. Meer over City Massage ontdekken?

City Massage

massagesalons

Gesloten11:00 - 23:00

Willem II-straat 3, Tilburg

Bekijk meer:massagesalons

adv.