Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij: de spectaculaire nieuwe vestiging van City Massage

Aangeboden door City Massage 18 november 2020

Ben jij weleens bij een Van der Valk-hotel binnen geweest? Wij wel, en we keken onze ogen uit. Helemaal bovenin vind je een oase van rust in de wellness, en City Massage zorgt er vanaf nu voor de massages!

Ben jij zo iemand die Van der Valk associeert met low-budget weghotels? Dat waren wij ook. Maar Rob en Tess van City Massage leggen uit hoe het precies zit. “Dit hotel hier is een Valk Exclusief en geloof mij: dat zijn echt pareltjes. De suites zijn ongekend, het restaurant is uitmuntend en het personeel is ongelooflijk vriendelijk”, vertelt Rob.

Nieuwe mogelijkheden

Niet gek dus dat hij en Tess blij waren toen Van der Valk hun benaderden. “Het was eigenlijk perfect”, legt Tess uit. “De timing, de locatie; alles klopte. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, maar ook wij zijn een tijdje dicht geweest toen corona uitbrak. Nu draaien we weer op volle toeren en kwam dit op ons pad.”

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: indebuurt Tilburg.

Locatie

“De locatie is top voor mensen van buiten Tilburg. Of zelfs aan de rand van de stad. Iedereen weet hoe vervelend het is om met de auto naar het centrum te komen, hier is het gratis parkeren en je schiet zo weer terug de snelweg op”, vertelt Tess. Is het dan alleen de locatie die het zo bijzonder maakt? “Nee joh”, lacht Rob. “Dat is een fijne bijkomstigheid, maar het tofste hier is dat je bij een massage ook gebruik mag maken van de sauna en het zwembad. Je krijgt zo dus echt het wellness-idee.”

Luxe

“En dan is er natuurlijk nog het hotel zelf. Of de horeca nu open is of niet, het is gewoon lekker om af en toe even weg van huis te gaan”, vervolgt Rob. Tja, bij een dagje sauna stap je aan het eind van de dag toch weer in de auto naar huis. “En hier heb je alles. Eten en drinken, maar je kunt hier zelfs ook sporten. Echt, luxer dan dit wordt het niet op veel plekken hier in de omgeving.”

Tekst loopt door onder de fotogalerij.

Foto: Eigen foto.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: Eigen foto.
Foto: Eigen foto.
Foto: Eigen foto.

Bovenste verdieping

Oh ja, hadden we al gezegd dat de wellness van Van der Valk en dus de massagesalon van City Massage op de bovenste verdieping van het hotel lag? Inderdaad: terwijl jij geniet van de sauna, Turks stoombad, zwembad en massage, kijk je uit op al het moois dat Tilburg te bieden heeft. Benieuwd geworden? Neem dan een kijkje op de website.

Lees ook:

workshops massage

Workshops bij City Massage: ‘Ander soort uitje in een luchtige omgeving’

Waar in Tilburg je ook woont, loopt of werkt; de kans is groot dat ergens een filiaal van City Massa...

City Massage zoekt masseurs en masseuses

Werken bij dé massagesalon van Tilburg? Dat kan! City Massage Tilburg groeit en dus het team ook. Be...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door City Massage. Meer over City Massage ontdekken?

City Massage

massagesalons

Geopend11:00 - 23:00

Willem II-straat 3, Tilburg

Bekijk meer:massagesalons

adv.