Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x superleuke dingen doen dit weekend in Tilburg

Door Maartje Cooijman 28 september 2018

De werkweek zit er (bijna) op. Dat betekent niet dat we onze beentjes gaan strekken. Nee, we gaan dit weekend natuurlijk een hoop leuke dingen doen. Wat dan precies? Nou, dat lees je hier. Wij hebben namelijk een lijstje met suggesties voor je gemaakt. Cheers!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Tilburg Culinair

Tilburg Culinair
Foto: Facebook Otori, Japans Restaurant Oisterwijk

Uiteraard kunnen we ook dit weekend weer lekker genieten van eten. Dit keer geen vette hap, maar echte hoogstandjes tijdens Tilburg Culinair 2018. Er doen tien verschillende restaurants mee, dus je kan lekker veel proeven.

Tilburg Culinair

Tilburg Culinair 2018

28 sep 2018 02:00

De Microclub

De Microclub
De Microclub in Tilburg. Foto: www.ellenvanlent.nl

Je houdt van stappen, je houdt van slapen. Dat is mooi want nu kan het allebei. De Microclub keert namelijk terug naar Club Smederij. Dat betekent net zoveel plezier, drankjes en dansen, en toch lekker om twaalf uur naar huis. Chill!

De Microclub

Club Smederij

28 sep 2018 02:00

Elite Model Look Casting

Elite Model Look
Foto: ANP Foto

Droom je van het modellenbestaan? Zie jij jezelf in Holland’s Next Top Model of, nog beter, op de catwalk van Victoria’s Secret? Grijp dan je mooiste pumps uit de kast, want Elite Model komt naar Tilburg. Dit is je kans om gespot te worden en een droomcarrière te scoren. Dat begint met een modellencontract, maar die moet je wel eerst binnenslepen.

Elite Model Look

Elite Model Look Casting

Pieter Vreedeplein

29 sep 2018 02:00

Vlooienmarkt

Vlooienmarkt Wagnerplein
Foto: De Evenementenlijn VOF

Haal die losse euro’s maar uit de spaarpot want het is weer tijd voor een heerlijke vlooienmarkt. Tijd om lekker te snuffelen tussen andermans spullen. Wie houdt daar nou niet van? En als je iets moois ziet, dan neem je het toch mee?

vlooienmarkt

Gezellige vlooienmarkt

30 sep 2018 02:00

Whiskeyproeverij

World of Whiskey
Foto: Andrew Seaman via Unsplash

Langzaam wordt het kouder. De herfst staat voor de deur. De frisse lucht maakt onze kelen ruwer en daarom is het tijd om ze eens goed te smeren. Hoe? Nou met een lekkere whiskey natuurlijk. Tijdens de whiskeyproeverij van dit weekend leer je welke keuzes bij jou smaak passen. Ideaal toch?

Taste! Tilburg

Whiskeyproeverij

Taste!

28 sep 2018 02:00

Nele Needs A Holiday

Nele needs a holiday
Foto: Facebook Nele needs a holiday

Je kent het wel. Een verschrikkelijke dag waarop je een teen kneust aan de bank, je portemonnee op het station laat liggen en je partner besluit de biezen te pakken. Kortom, een baaldag. Daar zingt Nele over. En over het geweldige leven van Beyoncé. Zeker komen luisteren dus!

Nele needs a holiday

Nele Needs A Holiday

Paradox

29 sep 2018 02:00

Meditatieve theeceremonie

zen'trum de verbinding
Foto: indebuurt

Is de stress van de week je allemaal te veel? Ontspan dit weekend dan tijdens de Theecermonie bij Zen’trum de Verbinding. Kom weer in contact met je eigen lichaam en laadt je op voor de volgende week. Het zal je goed doen.

Zen'trum de Verbinding

Meditatieve theeceremonie

Zen’trum de Verbinding

30 sep 2018 02:00
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.