Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

13 x de allerbeste schoonheidssalons volgens jullie

Door Rowie van der Vliet 4 maart 2019

Wij Tilburgers zijn natuurlijk al keimooi van onszelf, maar het is zo fijn om af en toe even in de watten gelegd te worden. Heerlijk om in de stoel te liggen bij de salon die jou meer zelfvertrouwen gaf, waar alleen het personeel aan jouw wenkbrauwen mag komen of de plek die jouw huid echt laat stralen. Dit zijn volgens jullie de beste schoonheidssalons van Tilburg.

Pagina 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

Belayla

belayla
Foto: Belayla

Wat is er nou fijner dan een schoonheidssalon waar je persoonlijke aandacht krijgt? Vrij weinig! Volgens Melissa is Belayla de beste beautysalon van Tilburg. Niet alleen doordat je hier geen nummertje bent, maar ook omdat eigenaresse Leyla heel professioneel is. Belayla eindigde op een gedeelde tiende plek.


Meer over Belayla ontdekken?

Belayla beauty en wellness

Dudokhof 43, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

Beauty Center Annabell

Beauty Center Annabell
Foto: Facebook Beauty Center Annabell

Bij Beauty Center Annabell is er voor iedereen wat wils. Sander komt er graag. “Het is er heerlijk vertoeven. De salon biedt voor iedereen van gezin wat ze wil. Tot zoutgrot aan toe.” Fijn, zeg! Zo kun je van jouw tripje naar de beautysalon er echt een gezinsuitje van maken. Ook Beauty Center Annabell eindigde op de tiende plek.


Meer over Beauty Center Annabell ontdekken?

Beauty Center Annabell beauty en wellness

Gesloten09:00 - 18:00

Umberstraat 24, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

Schoonheidssalon La Blanche

Schoonheidssalon La Blanche
Foto: Schoonheidssalon La Blanche

Het is wel duidelijk: jullie zijn fan van de schoonheidssalon van Bianca. En eigenlijk ook gewoon van de eigenaresse zelf. Femke: “Bianca is een topper. Ze heeft een hele fijne salon.” Patty is het daar roerend mee eens. “Verstand van zaken, erg hygiënisch en betaalbaar.” Christel vindt het zo leuk dat de zaak knus is. Schoonheidssalon La Blanche staat op een gedeelde negende plek.


Meer over Schoonheidssalon La Blanche ontdekken?

Schoonheidssalon La Blanche beauty en wellness

Gesloten09:00 - 18:00

Koestraat 20a, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

Beauté Vital

Beauté Vital
Foto: Beauté Vital

Beauté Vital staat op een gedeelde negende plek. Elles vindt een plekje in deze lijst zeker verdiend. “Echt een aanrader. Heerlijke (warme) stoel en supermassage. Melissa neemt echt de tijd voor je.” Monique kan eigenlijk heel kort zijn over haar favoriete schoonheidssalon: “Zen!”

Kristel’s Skincare

Kristel's Skin Care voorbeeld
Beeld ter illustratie. Foto: Pixabay.com

Elke hoefde niet lang na te denken over haar favoriete schoonheidssalon. Voor haar is het absoluut Kristel’s SkinCare. Vanuit haar eigen zaak biedt Kristel gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, maskers, hand- en voetverzorging en behandelingen met een massagekaars aan.


Meer over Kristel’s SkinCare ontdekken?

Kristel’s SkinCare beauty en wellness

Pieter Postplein 32, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

Le Blanc Schoonheidssalon

Le Blanc Schoonheidssalon
Foto: Le Blanc Schoonheidssalon

Drie keer hoera voor Le Blanc Schoonheidssalon. De fijne zaak in de Reeshof eindigde op een gedeelde zevende plek. Esther vindt dit echter de allerfijnste salon van heel Tilburg. “Ik ga al jaren naar Le Blanc. Meriam de Wit is erg vriendelijk en kundig. Aangesloten bij de Anbos waardoor medische behandelingen te vergoeden zijn bij de verzekering en heeft ze een erkend leerbedrijf! Wat een sterke topvrouw.”


Meer over Le Blanc Schoonheidssalon ontdekken?

Le Blanc Schoonheidssalon beauty en wellness

Gesloten09:00 - 21:00

Bijsterveldenlaan 5, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

Schoonheidssalon Knap

Schoonheidssalon Knap
Foto: Schoonheidssalon Knap

Wat is het volgens jullie toch lekker bij Schoonheidssalon Knap. Ingrid legt haarfijn uit waarom: “Hier wordt je heerlijk relaxt in de watten gelegd door Natascha. Een cadeautje voor jezelf.”


Meer over Schoonheidssalon Knap ontdekken?

Schoonheidssalon Knap beauty en wellness

Oerlesestraat 229, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

Be Pure

Be Pure Tilburg
Foto: Schoonheidssalon Be Pure

Wat goed, zeg! Schoonheidssalon Be Pure staat op de vijfde plek. Tamara komt al jaren bij deze salon. “Mooie producten, fijne behandelingen en superpersoneel.” Noortje is het daar helemaal mee eens. “Schoonheidssalon Be Pure is een geweldige salon! Supermooi, ze hebben heerlijke behandelingen en fijn personeel.”


Meer over Be Pure ontdekken?

Be Pure beauty en wellness

Gesloten09:00 - 21:00

Professor Gimbrèrelaan 45, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

Skintology

Skintology
Foto: Skintology Facebook

Wow, Skintology zit nog niet zo lang in Tilburg, maar weet nu al een gedeelde vierde plek te behalen. Sonja weet de beautyzaak in de Pieter Vreedestraat supergoed te omschrijven: “Vriendelijk, meedenkend en innovatief.” Monique was er als de kippen bij om haar stem achter te laten. Ook zij kiest voor Skintology als beste schoonheidssalon in Tilburg. “Ze werken samen met goede artsen, baseren alles op wetenschappelijk onderzoek, werken super hygiënisch en er staat altijd wat lekkers voor je klaar!”


Meer over Skintology ontdekken?

Skintology beauty en wellness

Gesloten10:00 - 18:00

Pieter Vreedestraat 19, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

Helma Sommer

Helma Sommer
Foto: Helma Sommer

Het had niet veel gescheeld of Helma had de top drie gehaald. Ingrid kan Schoonheidssalon Helma Sommer echt aanbevelen. “Ik kom er al jaren naar grote tevredenheid. Professioneel en hartelijk, goed advies en een luisterend oor. Daarnaast loopt Helma altijd voorop met de nieuwste technieken en behandelingen.” Van de reden waarom Jan op Helma stemt, kregen we een glimlach op ons gezicht. “Schoonheidssalon Helma Sommer is zonder twijfel de allerbeste, leukste, gezelligste schoonheidssalon van Tilburg! Kom er al meer dan 25 jaar. Zelfs nu ik in Breda woon. Ze gaat met de tijd mee qua behandelingen en inrichting.”


Meer over Schoonheidssalon Helma Sommer ontdekken?

Schoonheidssalon Helma Sommer beauty en wellness

Bijsterveldenlaan 50, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

Skin Innovations

Skin Innovations
Foto: Skin Innovations

Skin Innovations wordt door veel Tilburgers aangeraden. Jacqueline kijkt uit naar haar behandelingen. “Heel mooie salon met deskundig en super vriendelijk personeel. Een heerlijk verwenmoment voor mezelf iedere keer als ik er kom.” En van de complimentjes van Marijke worden wij blij. “Vanaf het eerste moment gelijk een goed gevoel. Heel deskundig met telkens weer goed advies. Na een bindweefsel massage ziet mijn huid er gelijk weer tien jaar jonger uit, magic hands!”


Meer over Skin Innovations ontdekken?

Skin Innovations beauty en wellness

Gesloten09:00 - 17:00

Nimrodstraat 33, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

Elvire Nesselaar

Elvire Nesselaar
Foto: Elvire Nesselaar

Yes, applausje voor Elvire Nesselaar. Met haar fijne salon in de Nieuwlandstraat staat ze op de tweede plek. Ga je wel eens naar de Dwalerij? Grote kans dat je dan al eens met Elvire in aanraking bent gekomen. Volgens veel Tilburgers is het ook echt de moeite om in de stoel te zitten. “Elvire is kundig, breed georiënteerd, geeft je veel persoonlijke aandacht, ook heerlijke voetmassages en is altijd goed gehumeurd en enthousiast”, aldus Eef.


Meer over Elvire Nesselaar ontdekken?

Elvire Nesselaar beauty en wellness

Nieuwlandstraat 6, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

Beau Visage

Beau Visage
Foto: Beau Visage

Tijd voor confetti en een staande ovatie. Beau Visage is door de meesten van jullie verkozen als beste schoonheidssalon van Tilburg. Marian geniet hier van de rustige muziek en ontspanning omgeving. Ook Marjan is fan. “Ik kom al twintig jaar bij Beau Visage naar volle tevredenheid. Gerry is erg kundig in huidverbetering en bindweefselmasage en heeft hele fijne producten om thuis ook te gebruiken.”


Meer over Beau Visage ontdekken?

Beau Visage beauty en wellness

Gesloten09:00 - 15:00

Vlettevaart 14, Tilburg

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

Fysio Binnenstad

Dit zijn de beste fysiotherapeuten in Tilburg volgens jullie

Kraken, masseren en het behandelen van blessures: het is een vak apart. Daarom willen we weten: op d...
Different Hair Skin Body

Dag bad hair day! 13 x steengoede kappers in Tilburg

Wat is een goede kapper toch fijn! Tilburg kent genoeg van die toppers waarbij je eigenlijk geen omk...
Tribal Trading

Dit zijn volgens jullie de beste tattooshops van Tilburg

Er zijn heel wat Tilburgers met kunst op hun lijf. Van tattoo’s van de skyline van onze stad tot por...
Pagina 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

adv.