Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zomerse Dwalerij

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Datum: 30 jun 2019
Prijs: gratis

Zondag 30 juni kun je weer genieten van de Dwalerij. Dit keer gaat het om de Zomerse Dwalerij en daarom is er een heerlijk exotisch strandsfeertje. En wat is er veel te zien, te horen en te doen! Naast een grote diversiteit aan varia in de kraampjes, zoals kunst, vinyl, kwaliteitsvintage, grafisch werk, bijzondere handgemaakte sieraden, keramiek en ambachtelijke lekkernijen, is er lekker veel muziek en theater! Zo kun je lekker chillen in het parkje op de Vijfsprong met de dromerige soundscapes van Joost van Dijk. Of heerlijk dansen op lome blues bij de Swingshakers op het Radiopleintje. Onder andere Zuid-Amerikaanse klanken klinken uit de accordeon van conservatoriumstudente Lieke op ‘t Roodt van 13.00 tot 15.00 uur in de Nieuwlandstraat bij het Vincentiuspad.

Studenten van de zangopleiding van het ROC brengen overal op straat zomaar opeens mooie liedjes ten gehore. En omdat juni ook de maand van de amateurkunst is geeft het Jeugd Opstaporkest nog een extra optreden van 10.30 tot 12.00 uur in de Noordstraat en verrast duo Energiek je tijdens de hele Dwalerij met danstheater en jongleerkunsten. Loopt hij nou op een reuze grote strandbal? Als exotische afsluiter is er een professionele workshop buikdansen met Victoria om 13.30 uur in de Noordstraat. Doe je mee?

Dat belooft weer een hele fijne Dwalerij te worden. Heerlijk zomers dwalen dus in de Noordstraat en de Nieuwlandstraat op zondag 30 juni van 10.00 tot 15.00 uur!

Lees mee en reageer!