Tilburg Tapas Tocht // Dwaalgebiedwandeling met gids

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agenda punten
Datum: 19 apr 2019 vanaf 15:30 t/m 20:30
Prijs: € 39,95 p.p. Daar zit bij: • entree met hapjes en drankje • Dwaalgebied wandeling met gids • Compleet 3-gangen diner (prijs is excl. drankjes tijdens het diner)

Op 19 april zien we de Tilburg Tapas Tocht! Je geniet van een wandeling met gids door de mooiste winkelstraatjes van Tilburg. Tijdens de tocht verzamel je bij bijzondere delicatessenwinkels van Tilburgse ondernemers.

Programma:
1. Hapjes en drankje bij Buutvrij
Ontvangst met een hapje en een drankje in het creatiefste koffiecafé van Tilburg: Buutvrij. Hier wordt het programma uitgelegd en een picknickmand uitgedeeld.

2. Wandeling met gids en picknickmand door het Dwaalgebied
De gids neemt je vervolgens mee op pad in het prachtige Dwaalgebied. Hij vertelt over de geschiedenis en de architectuur van het gebied. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

3. Tijdens de wandeling hapjes verzamelen
Diverse winkels in het Dwaalgebied zul je ook van binnen ontdekken en hier haal je alle ‘Tilburgse Tapas’ op.

Je komt langs bij:
• Kaaszaak
• Burgerij
• Zoete zaken

4. Dineren bij de nieuwe locatie: De Branding.
Je arriveert tot slot bij de nieuwe sfeervolle locatie waar je gaat genieten van de verzamelde hapjes. Vervolgens bereidt Rachid van de Couscousbar met liefde een heerlijk Marokkaans diner waarbij je smaakpapillen verwend worden. Maar dat is nog niet alles: om af te sluiten staat je opgehaalde toetje op het menu.

Lees mee en reageer!

Deel dit agenda item of tag iemand via Facebook