Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Silent Muziek Bingo Show

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Korte Heuvel Datum: 22 jul 2020
Prijs: Vanaf €5,-

Herken jij de hitjes?

Vanaf je terrasstoel kruis je de muziektitels aan op je bingokaart bij de Silent Muziek Bing Show. Heb je bingo? Dan hebben de cafés op de Korte Heuvel leuke prijzen voor je!

Prijzen, prijzen!

Er gaan deze avond in ieder geval twee hoofdprijzen uit:

  • een fonkelnieuwe iPhone SE 2020, aangeboden door Detron
  • een Fashion-pakket van Re-issue tilburg
  • een maand lang onbeperkt groepslessen voor 2p bij BodyFormance
  • je eigen Silent Disco met 20 koptelefoons van SilentDisco.xxx en een optreden van DJ Ron
  • een trui van Le Flux Culture Store Tilburg
  • dinerbonnen t.w.v. € 25,- van horecazaken op de Korte Heuvel
  • promopakketten van Bacardi Nederland
  • goodiebag van Red Bull
  • een doos Flügel

De prijzen zijn leuk, maar de sfeer is het allerleukst! Ser-V draait de muziek, vooral herkenbare 80’s/90’s. MC Ron het Hitjeskanon houdt de microfoon vast.

Meedoen? Aanmelden!

Ga naar @www.livetilburg.com en reserveer je plek op 15 juli voor 2, 3 of 4 personen. Je kunt je voorkeursterras opgeven bij ‘opmerkingen’. Er wordt gewerkt met tijdssloten voor het veilig ophalen van je koptelefoon en bingokaarten.

💰 Een bingokaart voor één ronde en een koptelefoon kost €5,-. In totaal spelen we twee rondes. Per ronde gaan we eerst voor een volle bovenste rij, daarna een kruis (een ‘X’) en daarna voor de volle kaart.
Je bingokaart voor de tweede ronde koop je bij de terrasmedewerker voor € 2,50 per stuk. Meerdere bingokaarten per ronde kan ook!

Waar ga je zitten?

Als je favoriete terras vol is, delen wij je ergens anders in.

Deelnemende locaties van de Silent Muziek Bingo Show: Miss Bien Chanternel, Gember & Sereh, , Studio Tilburg, Polly Maggoo, Café Stoffel, Café-wijnbar Heuvel15, Café Tribunaal, Cafe de Slijterij, ShocoTilburg, Live Tilburg, Café Bakker, Cul de Sac, Le Clochard en Bar Leonardo.

Dit moet je weten:

Meld je op tijd, binnen het door jou gekozen tijdsslot bij de ontvangstbalie bij Café Philip. De tijdsloten zijn van 20.00 – 20.15 uur, 20.15-20.30 uur en van 20.30-20.45 uur.

– Je wordt doorverwezen naar jouw terras. Hier meld je je bij de terrasmedewerker, die jouw koptelefoon en bingokaart heeft.

– Na afloop lever je de koptelefoon in bij de medewerker van het terras waar je zit.

De allerkleinste lettertjes:

– je bent verantwoordelijk voor de koptelefoons die je hebt opgehaald en brengt deze onbeschadigd terug. De vervangingswaarde van een koptelefoon bedraagt €50,-. Houd je tijdens de Bingo aan de gedragsregels op de terrassen (blijf dus zitten) en volg aanwijzingen van het personeel op.

Lees mee en reageer!