Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Roze Maandag: Lollipop Outdoor Xtravaganza

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
De Lollipop
Paleisring 25 5038 WD Tilburg
Datum: 22 jul 2019 t/m 23 jul 2019
Prijs: gratis

De Lollipop pakt nog groter uit op 22 juli met de Roze Maandag: Lollipop Outdoor Xtravaganza. De gaybar start om 12.00 uur buiten met een grote DJ booth, licht en extra geluid midden op het kermisterrein, dus voor die geweldige Lollipop ervaring hoef je niet langer onder de overkapping te staan.

Guestshow Alam Wernik

Onder andere Leroy Sendar, DJ Dennis en DJ Bart zullen de lekkerste muziek voor je draaien en dit jaar sluiten we af met een speciale guestshow. Niemand minder dan Alam Wernik zal een twee uur durende show weggeven waarbij de JJ Malibu giveaways uiteraard niet mogen ontbreken.

Feest gaat door

Om 1.00 uur sluiten De Lollipop buiten af en gaan we binnen nog verder tot 4.00 uur. Let op! Zorg dat je voor 1.00 uur binnen bent, anders wordt het aansluiten in de rij.

Extra bar

Geen zin om lang te wachten voor je drankje omdat het zo druk is? Ook dit jaar hebben we een extra bar in de parkeergarage waarmee het totaal op 14 tappunten komt te staan. Pinnen kan dit jaar bij alle barren en samen met Trojka geven we de hele dag Trojka pink shotjes weg voor maar €1,-.


Meer over Café De Lollipop ontdekken?

Café De Lollipop cafés

Vandaag gesloten

Paleisring 25, Tilburg

Bekijk meer: cafés

Lees mee en reageer!