Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pleïade 30 jaar feestweek

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Pleïade
Nieuwlandstraat 36 5038 SP Tilburg
Datum: 2 sep 2019 t/m 7 sep 2019
Prijs: €5,-

Pleïade bestaat 30 jaar, dus vieren ze een feestweek. Tijdens deze bijzondere week zullen er speciaal voor jou extra veel workshops en consulten worden georganiseerd, allen voor een zeer kleine bijdrage van vijf euro.

Kijk hier voor het uitgebreide aanbod.

Wist je dat Pleiade al 30 jaar bestaat? 

Het begon als klein winkeltje in de Enschotsestraat en verhuisde al snel naar het pand in de Willem-II straat. Daar bleef Pleïade zo’n 25 jaar. In 2014 groeide de bijzondere cadeauwinkel uit hun jasje. Ze verhuisde naar de Nieuwlandstraat met een uitgebreider concept.

De StadOase ontstond: een Inspiratiewinkel met praktijk- yoga- en meditatieruimte en het Bio Café.

Na vijf jaar, en een steeds veranderende inrichting, is Pleïade trots dat het heeft laten zien dat het de mooie plek midden in het Dwaalgebied verdient. Elke dag verwelkomt het personeel dierbare vaste klanten en steeds weer nieuwe gezichten. In de tijd waarin internetshoppen hoogtij viert kun je bij Pleiade nog écht advies krijgen en de producten voelen en uitproberen. De mensen achter Pleïade kennen klanten en doen hun best je persoonlijk en met kennis van zaken te adviseren.

De OASE

Meditaties, yogalessen, massages en de diverse consulten, lezingen en workshops zijn er om jou te inspireren en ondersteunen.

Het Bio Café

In het Bio Café kun je al vijf jaar terecht voor heerlijke (vegan)taartjes, soep en broodjes. De Raw Chocolate taart en Kurkuma Latte zijn bekend in de wijde omgeving en zeker een aanrader. Er vinden bijzondere ontmoetingen plaats en je kunt er heerlijk rustig werken voor je studie of eenmanszaak.


Meer over Pleïade ontdekken?

Pleïade cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Nieuwlandstraat 36, Tilburg

Bekijk meer: cadeauwinkels

Lees mee en reageer!