Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lazy Lounge Piushaven

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Piushaven
Piushaven 5017 AN Tilburg
Datum: 19 jul 2019 t/m 28 jul 2019
Prijs: gratis

Welkom in de Piushaven: Een oase van rust waar je heerlijk en easy kunt loungen tijdens de Tilburgse Kermis. Dat is even relaxen in de Lazy Lounge in de Piushaven.

Lazy Lounge Piushaven

De kermis is altijd gezellig, maar bij bij de Piushaven kunnen ze zich goed voorstellen dat je even tot rust wil komen. Dé Boulevard van Tilburg – heeft de ideale invulling voor bezoekers en inwoners van de stad die even tot rust willen komen.

Pendelbus naar de kermis

De Piushaven wordt dé plek om heerlijk te loungen en te ontspannen langs het water tijdens de kermisdagen. Wil je toch niks missen van de Kermis? Geen probleem! Dagelijks rijdt er een toeristentrein langs de Piushaven waar bezoekers weer kunnen opstappen richting het centrum.

Om bezoekers van de Piushaven het extra lazy loungegevoel te geven is er een ontspannend programma opgesteld tijdens de Tilburgse Kermis:

Gezellige borrel

We beginnen op vrijdag 19 juli om 17.00 uur met een gezellige borrel langs het water. Alle horecazaken van de kop van de Piushaven tot en met Villa Pastorie doen mee.

Terras met ligstoelen, standstoelen en zitzakken

Je kunt de hele week ontspannen in een strandstoel of op een ligbed langs het water onder het genot van een drankje en relaxte muziek bij Burgemeester Jansen, Eethuistwintig, Club Jolie, Stadsbrouwerij 013, Restaurant Harboury en Villa Pastorie. Ze hebben gezellige chill-out terrassen ingericht met ligstoelen, strandstoelen en zitzakken. Als je zou ultiem kan genieten aan het water, waarom zou je dan nog op vakantie gaan?

Badeendenrace

Op woensdag 24 juli vindt de Badeendenrace plaats, inmiddels een Tilburgse traditie. Duizenden kermiseendjes gaan racen in de Piushaven voor het goede doel. De start is bij de Kempenaarsplaats. Het evenement begint om 14.00 uur. Om 16.30 uur is de prijsuitreiking en om 17.00 uur is het evenement afgelopen.
Diezelfde dag kun je van 15.00 tot 19.00 uur nog genieten van genoeg waterpret door de watersurvivalbaan van 20 meter lang die opgesteld staat ter hoogte van Club Jolie en Boot013.

Barbecueën langs het water

Donderdag 25 juli kun je vanaf 17:00 bij de verschillende horecazaken langs het water barbecueën.

Vuurwerkshow

En zondag 28 juli is er nog even volop sfeer in de Piushaven. Er staan centrale bars langs het water en er wordt heerlijke lounge muziek gespeeld. Om 20:00 is er een heus drijvend optreden op het water vanaf de sloep van Randi en Marlene die ons zullen voorzien van ontspannende soul- en funkmuziek. Traditiegetrouw sluiten we de kermis om 22.15 uur af met een prachtige vuurwerkshow in de Piushaven.

Lees mee en reageer!

Deel dit agendapunt of tag iemand via Facebook