Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Keezus Christus’ Rollerdisco

Club Smederij
Burgermeester Brokxlaan 8-84 5041 SB Tilburg
Datum: 27 sep 2020
Prijs: gratis

Welkom in het nieuwe testament van Keezus Christus: De hemel op rolletjes. De organisatie tilt de Club Smederij naar een hoger niveau en toveren het om tot een unieke rollerdisco. Kom flink van je af rollen, een dansje wagen en een drankje doen. Keezus houdt de vaart er in en verspreidt ondertussen een fijne mix van disco & nu-disco.

Keezus Christus komt de hele dag draaien. Hij is de machinist van de soul-train, piloot van de disco-plane en parttime sloper van dansvloeren. Keezus Christus zal de host van de avond zijn. Dat is garantie voor een feestje.

Belangrijke info

Er zijn tickets te koop met verschillende starttijden. We willen graag dat er zoveel mogelijk mensen optimaal van de rollerbaan kunnen genieten, maar de ruimte is natuurlijk beperkt. Daarom kun je een ticket kopen met een starttijd er op. Waarschijnlijk loopt het allemaal op rolletjes, maar wanneer het toch te druk begint te worden op de baan, kan het zijn dat diegene die er al het langst opzitten worden verzocht om de baan te verlaten. Drink even een pilsje, klets gezellig wat en wellicht dat er daarna weer genoeg plek is. Allemaal tegelijkertijd is namelijk een beetje onhandig en zo kan toch iedereen lekker rolleren!

Dit zijn de timeslots

Het ticket geeft je toegang en is geldig voor de huur van een paar rolschaatsen. Geef bij het kopen van je ticket aan welke maat je hebt, dan reserveren wij deze voor je. De rolschaatsen kunnen één maat afwijken. Het is niet toegestaan je eigen rolschaatsen mee te nemen.

ROLLERPLOEG 1 – Entree (19.30 uur) en 1 paar rolschaatsen
ROLLERPLOEG 2 – Entree (20.00 uur) en 1 paar rolschaatsen
ROLLERPLOEG 3 – Entree (20.30 uur) en 1 paar rolschaatsen
ROLLERPLOEG 4 – Entree (21.00 uur) en 1 paar rolschaatsen
ROLLERPLOEG 5 – Entree (21.30 uur) en 1 paar rolschaatsen
ROLLERPLOEG 6 – Entree (22.00 uur) en 1 paar rolschaatsen
STAND-ALONE (Ik kom gewoon kijken en pilsen) [Baanloos]


Meer over Club Smederij ontdekken?

Club Smederij cafés

Vandaag gesloten

Burgermeester Brokxlaan 8-84, Tilburg

Bekijk meer: cafés

Lees mee en reageer!