Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dwalerij september 2019

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Noordstraat & Nieuwlandstraat 5038 EH Tilburg
Datum: 29 sep 2019
Prijs: gratis

Wat dacht je ervan om eens lekker buiten te ontwaken in het ritme van de stad? Van het nazomerzonnetje op je wangen voelen terwijl je door de leukste straten van Tilburg struint? Van een heerlijke koffie genieten, een laat ontbijtje, zacht muziekje? Van gezellig gerommel in de winkels en de kraampjes?

Laatste zomereditie

Het is weer bijna zover! Op zondag 29 september is alweer de laatste van de vier zomerse edities van 2019. Daar moet je dus écht wel bij zijn! Trommel al je fijne vrienden op en neem ze mee naar deze meest vermakelijke straatmarkt die zich door de Noordstraat en Nieuwlandstraat van het Dwaalgebied slingert. Lekker ‘met / zonder jas’ komen snuffelen en proeven, spelen en ontmoeten, luisteren en shoppen. Laat je gewoon nog eens verrassen door de eigenzinnigheid, creativiteit en gemoedelijkheid van de Dwalerij. Dus blijf niet liggen, maar trek eropuit!

Volgende Dwalerij

Na deze laatste zomerse editie moet je echt weer even wachten op de volgende Dwalerij. We zijn pas terug op zondag 15 december met een feestelijke wintereditie van – let op! – 12.00 uur tot 17.00 uur.

Lees mee en reageer!