Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dine-In Cinema

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Cinecitta
Willem II straat 29 5038 BA Tilburg
Datum: 24 jul 2020
Prijs: €27,50 per persoon

Nieuw in Cinecitta: Dine-In Cinema, een unieke filmervaring die je even onttrekt aan de waan van de dag.

Op deze speciale avond schuif je aan een gezellig gedekte tafel in de tweede huiskamer: Ruimte X. In een ongedwongen sfeer, met intieme verlichting, zal een zorgvuldig gekozen filmklassieker worden vertoond terwijl je geniet van een met zorg bereid hoofdgerecht. Er wordt van tevoren nauwelijks iets verklapt. Deze avond bestaat namelijk uit één grote verrassing. De bijzondere filmklassieker zal maximaal 100 minuten duren, maar de naam houden we tot aanvang van de film geheim.

Over het tafelen

Bij aanvang van de film kan je genieten van Cinecitta’s eigen zuurdesembrood met dip en een karaf water. Vervolgens geef je jouw drankje door dat bij het vegetarische hoofdgerecht zal worden geschonken. Gedurende de film zal, een halfuur na aanvang, het verrassingsgerecht van de chef worden geserveerd. Met zorg geselecteerd en eerlijk bereid! Tegen het einde van de film zal tenslotte het zomerse nagerecht worden opgediend met koffie of thee. De aanvang is om 19.00 uur en om 21.00 uur ga je weer naar huis.

Wilt u onderdeel zijn van dit exclusieve gezelschap? Er is plaats voor 6 tafels en maximaal 12 personen. Bestel dus op tijd via: https://bit.ly/308Fa6z

Ps. Het eerste drankje wordt tijdens het hoofdgerecht geserveerd. Voel je daarom vrij om voor de voorstelling aan de bar een drankje te bestellen en mee te nemen naar de filmzaal.


Meer over Cinecitta ontdekken?

Cinecitta bioscopen

Gesloten10:30 - 00:00

Willem II straat 29, Tilburg

Bekijk meer: bioscopen

Lees mee en reageer!