Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Buurtcamping

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Spoorpark Tilburg
Sint Ceciliastraat 1 5038 HA Tilburg
Datum: 28 jun 2019 t/m 30 jun 2019
Prijs: Volwassenen: €20,- Kinderen tot 12 jaar: €10,-

Bewoners kunnen hun tentje in het Spoorpark opzetten en genieten van een korte vakantie in eigen stad. Voor de vierde keer organiseert Stadscamping Tilburg ‘De Buurtcamping’, een camping exclusief voor Tilburgers. Het is het eerste evenement in het pas geopende Spoorpark. Waar reguliere parkbezoekers het park vóór sluitingstijd moeten verlaten, mogen kampeerders op De Buurtcamping in het park blijven. Zij kunnen daardoor optimaal genieten van de nieuwe parkbeleving.

Tijdens De Buurtcamping is het Spoorpark een weekend lang de plek waar Tilburgers uit alle wijken elkaar kunnen ontmoeten. Van de Reeshof tot Broekhoven en van De Blaak tot Tilburg-Noord, iedereen is welkom op De Buurtcamping waar traditioneel de ontmoeting centraal staat.

Kampvuur, optredens en de traditionele bingo

Ook dit jaar heeft de organisatie weer een gevarieerd programma samengesteld voor jong en oud. Van creatieve workshops tot natuuractiviteiten en van ouderwets spelletjes spelen tot muzikale optredens bij het kampvuur. Kinderen kunnen buitenspeelgoed lenen bij Tante Leen, meedoen aan één van de meer dan honderd gezelschapsspellen of zich laten uitdagen in een ‘Escape Tent’.

Gratis activiteiten

Alle activiteiten op De Buurtcamping zijn gratis. Er is avondeten te verkrijgen of gasten kunnen zelf hun maaltijd bereiden. Op zaterdagavond wordt er gezamenlijk gebarbecued en eindigt de avond aan het kampvuur met een akoestisch optreden.

Op zondag wordt de Buurtcamping traditioneel afgesloten met de bingo waarvoor diverse Tilburgse ondernemers prijzen beschikbaar stellen.

Over De Buurtcamping

In 2013 startte ‘De Buurtcamping’ in Amsterdam. Inmiddels is De Buurtcamping uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend initiatief door heel Nederland. In 2019 worden er zo’n 40 Buurtcampings in veel verschillende steden georganiseerd. De Tilburgse variant is de grootste Buurtcamping. Vorig jaar kampeerden ruim 350 Tilburgers in eigen stad, dit jaar verwacht De Buurtcamping Tilburg 450 gasten te verwelkomen. Ook via de meedoenregeling van de gemeente Tilburg zijn tickets te bestellen.


Meer over Stadscamping ontdekken?

Stadscamping campings

Spoorpark 2, Tilburg

Bekijk meer: campings

Lees mee en reageer!