Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Bovenste Plank // Tilburg #3

Hall of Fame
Burgemeester Brokxlaan 6 5041 SB Tilburg
Datum: 30 aug 2020
Prijs: Vanaf €4,-

Zondag 30 augustus strijkt De Bovenste Plank opnieuw neer in Tilburg! Je vindt de tweedehandsmarkt in de Spoorzone, bij Hall of Fame.

ENTREE:
€4,00 (incl. gratis drankje van Hall of Fame)
€7,50 (incl. gratis drankje én gele De Bovenste Plank totebag)

De Bovenste Plank doet tweedehands kleding op een nieuwe manier. Geen rommelige kraampjes en winstpercentages, maar overzichtelijke rekjes, één (pin)kassa en een goeie sfeer. Eigenlijk net zoals in de winkel dus. Alleen haal je hier je nieuwe outfit rechtstreeks uit de kledingkast van leuke Tilburgers.

Naast alle kleding komen bij ons ook de mensen van de bovenste plank. Je vindt jong en ondernemend talent dat je graag leert kennen.

Er zullen wat simpele maatregelen van toepassing zijn op het event, zoals een maximaal aantal bezoekers. Reserveren (van tijdslots) is vooralsnog niet nodig. Mocht daar in aanloop naar het event verandering in komen dan lees je het hier!

Verkopen

Aanmelden doe je eenvoudig via onze website. Ook vind je hier meer informatie over de verschillende mogelijkheden om deel te nemen. Ga naar www.debovensteplank.org/over-ons/events

Shoppen

Van 12.00 tot 17.00 uur kun je naar hartelust door onze rekken komen snuffelen onder het genot van een koffie of biertje van de Hall of Fame. Is het maximale aantal personen op het event bereikt en moet je even wachten? Geen punt, je kunt op het terras van Stoom013 genieten van een drankje tot er weer een plekje vrij is.

LET OP! We zijn cashloos, dus vergeet je pinpas niet.

Meer informatie vind je op www.debovensteplank.org


Meer over Hall of Fame ontdekken?

Hall of Fame entertainment

Vandaag gesloten

Burgemeester Brokxlaan 6, Tilburg

Bekijk meer: entertainment

Lees mee en reageer!