Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Café De Troubadour On Tour

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Café de Troubadour
Capucijnenstraat 54 5025 LG Tilburg
Datum: 25 aug 2019
Prijs: gratis

Zondag 25 augustus vindt de eerste editie van dit seizoen plaats van Café De Troubadour On Tour. Van 12.00 tot 14.00 uur. Presentatie is in handen van buurtgenoot en stamgast Ciska van Weperen.

Met gepaste trots. Zanger, gitarist, liedjesschrijver en producer. Roland Verstappen is de muzikale hoofdact. Hits als “helemaal niets” en “zij is een wonder”. Verdere introductie heeft hij eigenlijk niet nodig.

Kees van Oirschot (71) een opvallende verschijning in De Troubadour en al 17 jaar mede verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse fietstocht van de Troubadour. Dit jaar op 7 september. De bekende journalist en wielerfanaat Jace van de Ven gaat met Kees in gesprek over zijn ervaringen en meest spannende momenten.

Ondernemer Paul Vermee is een succesvolle culturele ondernemer en eigenaar van het filmtheater Cinecitta. Wat maakt hem tot een succesvolle ondernemer? Wat zijn de succesfactoren? Wat is zijn visie op de toekomst van het filmtheater? Welke plannen en persoonlijke ambities heeft hij voor de naaste toekomst? Journalist en collega-ondernemer Toine van Corven gaat hierover met Paul in gesprek. Dat zal vast en zeker een boeiende dialoog worden.

Roel Aarts (59) is de regelrechte overbuurman van Café de Troubadour en woont sinds december 2001 in de Capucijnenstraat. Volgens Roel in een hele leuke buurt. Roel is dienstverleningsmanager bij de Rijks schoonmaakorganisatie, een onderdeel van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zijn grootste hobby is hond(en). Daarnaast is Roel een enorme muziek- en filmliefhebber. We gaan met Roel in gesprek over zijn hobby en staan dan vooral ook stil bij Butch, zijn grote bruine hond die in februari is ingeslapen. Een buurtbewoner aan het woord.

En Café de Troubadour herbergt veel talenten. Buurtgenoot Michelle Oolders is werkzaam bij de Bibliotheek Midden Brabant als leesconsulente. Spullen kopen zonder geld. Kan dat? Ja, bij de Ruilwinkel Tilburg Zuid. Hoe? Michelle interviewt José, coördinatrice van de Ruilwinkel Tilburg Zuid gevestigd aan de Korvelseweg.

Verhalen van de nacht. Rik van Lieshout kan gerekend worden tot de vaste klanten en is al 17 jaar werkzaam als nachtportier bij een bekend Tilburgs hotel. Hij maakt in die functie veel mee en kan daarover veel mooie en amusante verhalen vertellen. Hij gaat daarover in gesprek met de bekende stamgast en buurtgenoot Hans Opbroek.

En ook dit keer weer een muzikale surprise uit de buurt. ‘Mr. Speck’ is een Duitse singer / songwriter. Zijn werk bestaat uit Duits – en Engelstalige nummers. Het beste ervaar je hem zelf, live!

Hans de Kort zorgt voor een muzikale opening act. Zowel aan het begin als na de pauze. Gastheren en gastvrouw zijn Rob Verbunt, Tobias Pronk en Sandra Reijnen. Techniek Lieke Bullens.


Meer over Café de Troubadour ontdekken?

Café de Troubadour cafés

Gesloten14:00 - 03:00

Capucijnenstraat 54, Tilburg

Bekijk meer: cafés

Lees mee en reageer!