Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x deze types kom je sowieso tegen tijdens het Black Friday-shoppen in Tilburg

Door Lot Boone 27 november 2019

Black Friday is in Amerika de dag na Thanksgiving waarop veel winkels goede acties hebben. Ook verschillende zaken in Tilburg doen hier aan mee. Sta jij vrijdagochtend al vroeg voor de winkel om als eerste die leuke schoenen of dat leuke jasje te scoren? Deze zeven types kom je vrijdag 29 november sowieso tegen tijdens het Black Friday-shoppen in Tilburg.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

De uitgever

make it rain money GIF by funk
Via Giphy

“O, kijk, deze broek is afgeprijsd! O, en dat leuke shirtje ook. Deze schoenen zitten misschien niet heel fijn, maar zijn wel handig om erbij te hebben!” De uitgever houdt van geld uitgeven. Ook al zit het niet lekker. Het is nu wel afgeprijsd! Waarom laten liggen?

De vrek

no way tattoo GIF by MTV Nederland
Via Giphy

Ook wel een gierigaard genoemd. Deze Tilburger is een zuinig persoon die niet graag geld uitgeeft. De prijs van het product maakt hierbij niet uit. De één denkt: wow, dit koop je nu voor de helft van de prijs! En de vrek vindt twintig euro voor een nieuwe broek nog steeds veel geld.

De duwer

black friday GIF
Via Giphy

De persoon die iedereen tijdens het Black Friday-shoppen duwt om de koopjes als eerste in handen te krijgen. Waarschijnlijk staat deze ook al ruim voor openingstijd aan de deur te wachten. Je kunt de duwer beter ontwijken om blauwe plekken te voorkomen!

De twijfelaar

Animated GIF
Via Giphy

Tussen alle duwende en trekkende mensen staat ook de twijfelaar. Deze Tilburger weet niet zo goed of hij/zij dit leuke truitje wel of niet zou kopen. Dit is waarschijnlijk de enige dag dat het zo goedkoop is. Dus bij twijfel doen! Of toch juist niet?

De ruziezoekende

black friday shopping GIF by Showtime
Via Giphy

Heb je net iets leuks in je handen, probeert iemand het van je af te pakken! Ja, hoor. Die mensen zitten er ook tussen. Soms moet je sterk zijn, laat niks van je afpakken!

De dwinger

black friday deals GIF by bubly
Via Giphy

Meestal is het fijn om iemand tijdens het shoppen erbij te hebben. Jouw shopmaatje helpt je kiezen of je iets wel of niet moet kopen. In sommige gevallen is dit een dwinger. Diegene wil dat je alles koopt wat je vast pakt. “Het is nu toch in de sale, dus waarom ook niet?!”

De blutte Tilburger

poor no money GIF by Tubelight

Via Giphy

Nu er zoveel in de uitverkoop is, zou je graag alles kopen. Helaas kun je niet altijd doen wat je wil. Als je alles bij elkaar optelt, is het toch nog een hoop geld. Dat wordt keuzes maken!

Lees ook:

plekken mis

Black Friday 2019 in Tilburg: dit moet je allemaal weten

Amerikaanse tradities: we gaan ze in Nederland steeds meer waarderen. En in Tilburg dus ook. Met Hal...
Tilburgers Breda

Mee eens? 13 x dit vinden Tilburgers van Breda

Onlangs stelden we jullie een wel heel gevoelige vraag, namelijk: wat vinden Tilburgers nou eigenlij...
Sinterklaasinkopen Tilburg

Koopavond verplaatst: dit zijn de openingstijden van winkels op 5 december

Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht! Maar natuurlijk niet voordat de cadeaus binnen zijn. P...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.