Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! 3 x 10 munten voor Mout Bierfestival op 2, 3 en 4 augustus

Door Thijs Dingemans 31 juli 2019

Tilburgse bierliefhebbers opgelet! Op 2, 3 en 4 augustus 2019 kun je tijdens Mout Bierfestival in het Spoorpark genieten van meer dan honderd speciaalbieren van vijftien brouwerijen, toffe live-muziek en heerlijk eten in een intieme setting. Het allermooiste: de entree is gratis en wij verloten 3 x 10 munten! 

Tijdens een festival wil je natuurlijk vooral genieten van leuk gezelschap, een fijne muziek en een gezellige sfeer. Bij Mout Bierfestival komt daar nog een belangrijke factor bij: speciaalbier! Het zijn namelijk niet de eerste de beste brouwerijen die in het Spoorpark hun bieren aanbieden. Ook de Tilburgse brouwerij KraftBier is van de partij!

Nog meer te beleven

Naast het proeven van bier is er nog veel meer te beleven: zo kun je workshops volgen, genieten van livemuziek en lekker eten bij de foodkraampjes. Een oppas voor de kids regelen is niet nodig; zij kunnen plezier maken in de aparte speelhoek in het Spoorpark.

Tekst loopt door onder foto’s. 

Mout Bierfestival
Foto: Mout Bierfestival

3 x 10 munten

En nu het allermooiste: we verloten 3 x 10 munten voor Mout Bierfestival! Ben jij van plan om te gaan? Doe dan gauw mee aan de winactie en wie weet bezorgen we jou op voorhand al een prettig weekend 🙂

Hoe je wint?

Heel simpel. Vul hieronder je e-mailadres in. Meedoen kan tot en met donderdag 1 augustus 21.00 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Deze prijsvraag is helaas gesloten!

Lees hier meer over Mout Bierfestival:

Mout Bierfestival

Een gloednieuw festival! Alles wat je moet weten over Mout Bierfestival

We hebben de kermis nog maar net achter de rug of het volgende, toffe evenement staat alweer voor de...

Meer over Mout Bierfestival ontdekken?

Mout Bierfestival vrijetijd en uitgaan

Sint Ceciliastraat 1, Tilburg

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.