Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: win een jaar lang gratis friet bij De Frietboetiek

Door Noah Godefroy 10 augustus 2020

GRATIS FRIET! Zo, nu hebben we jullie aandacht. Het leuke is dat je dus nog écht kans maakt op gratis friet ook. Je leest het goed: een jaar lang iedere week een gratis frietje met saus bij De Frietboetiek.

Dat wil je winnen. De Frietboetiek in de Heuvelstraat is niet alleen een icoon in de Tilburgse binnenstad, het is volgens onze lezers ook nog eens de beste cafetaria van Tilburg!

Jaar lang gratis friet

Sinds de start van de winactie vorige week is onze mailbox ontploft, maar jij maakt nog steeds kans om de winnaar van deze fantastische prijs. We zeggen het nog maar een keer, just to make sure: een jaar lang gratis friet bij De Frietboetiek!

Wat moet je doen?

Wat moet je doen? Niet zo veel eigenlijk. Ten eerste, klik op vind ik leuk bij de Facebookpagina van De Frietboetiek. Als je dat al niet een keer hebt gedaan, natuurlijk. Schrijf je hieronder in een paar seconden in voor onze nieuwsbrief, en je dingt automatisch mee naar (nu al) dé prijs van het jaar. En dan ben je ook nog eens voorzien van het laatste en leukste nieuws over Tilburg: twee vliegen in een klap dus.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

adv.