Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je! Win een eetbon van EVE t.w.v. €75,-

Door Thijs Dingemans 2 december 2019

Lekker uit eten en bijkletsen met je vriend(in), partner of zus: het is hartstikke leuk, maar kost helaas ook geld. We hebben goed nieuws: indebuurt verloot een waardebon van EVE ter waarde van 75 euro!

Eten bij EVE is bijzonder: de zaak zit in de monumentale Polygonale Loods in de Spoorzone (tegenover Station Tilburg). Nu het wat kouder is en je dus het liefst lekker warm binnen zit, ben je bij het restaurant helemaal aan het juiste adres. In de grootste huiskamer van Tilburg is elke zondag livemuziek te horen van een artiest die studeert aan de Tilburgse Rockacademie. Zo wordt je zondag dus extra relaxt! 

Waardebon EVE

Helemaal wanneer je ook nog eens met een giftcard van 75 euro binnenstapt. De kaart is helemaal naar wens te besteden: of je wil lunchen, dineren of gewoon lekker borrelen, maakt niet uit, alles is mogelijk. Maarrrr… Ben jij de gelukkige?

Hoe win ik de waardebon van EVE?

Dat zou zomaar kunnen, mits je meedoet aan de winactie. Je maakt kans op de waardebon van EVE door je hieronder in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Meedoen kan tot en met zondag 15 december 00.00 uur. Maandag 16 december maken we de winnaar bekend!

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Lees ook:

EVE

Wist je dit? Bij EVE is elke zondag iets te doen

Heb jij soms ook van die zondagen dat je niks gepland hebt maar toch wat wil doen? Alleen heb je géé...

Meer over EVE Tilburg ontdekken?

EVE Tilburg restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 23:00

Burgemeester Brokxlaan 1046, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.