Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opruimingsverkoop tot 70%! Kledingwinkel Zowiezo sluit voor een tijdje

Door Rowie van der Vliet 23 januari 2020

Grote stapelkorting bij Zowiezo in Tilburg-West! Meubels staan te koop, de hele collectie is afgeprijsd en kortingen lopen op tot maar liefst zeventig procent. Geen paniek, de kledingwinkel gaat nergens heen, maar sluit na 1 februari even de deuren.

Zowiezo gaat flink verbouwen. Daarom wil eigenaresse Birgit haar klanten nog eventjes extra trakteren. Vooral ook om ruimte te maken voor nieuwe spulletjes. We herhalen: de winkel is nog tot en met zaterdag 1 februari open.

Tot zeventig procent korting

Wie met vier items naar buiten loopt, krijgt zeventig procent korting. Bij drie stuks is dat zestig procent, bij twee stuks vijftig procent en iedereen die één kledingstuk of accessoire afrekent, pakt veertig procent korting. Je leest het goed: ook tassen, riemen en sieraden zijn afgeprijsd.

Meer dan een maand dicht

Zowiezo is er heel de maand februari en een groot deel van maart even tussenuit voor een complete make-over. Na hard werken, komt er een groot feest. De winkel heeft dan een compleet nieuwe look en collectie. Zo leuk! Zowiezo opent half maart weer.

Aangepaste openingstijden

Wil je even kijken in de winkel en profiteren van die fijne korting? Houd er dan rekening mee dat de winkel aangepaste openingstijden heeft. Maandag stap je binnen tussen 13.00 uur en 17.30 uur. Woensdag kun je gezellig langskomen van 10.00 tot 17.30 uur. Vrijdag is de winkel een halfuurtje langer open, namelijk van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag shop je hier van 10.00 tot 17.00 uur.

Wegwerkzaamheden voor de winkel

Goed om te weten: ze zijn pal voor de winkel bezig met wegwerkzaamheden. Kom je met de auto? Parkeer dan gratis in de Bernard Loderstraat, bij het terrein van de Jumbo of de parkeerplaatsen bij de ingang van de Westermarkt. De Bernard Loderstraat is wel toegankelijk, maar het kan zijn dat je een stukje om moet rijden.

Restyle Hair & Beauty

7 x de goedkoopste kappers van Tilburg volgens Treatwell

Moet je echt weer eens naar de kapper, maar heb je geen zin om een fortuin uit te geven aan je haar?...
gianotten mutsaers

Goed om te weten: de pop-up store van Gianotten Mutsaers gaat bijna dicht

Is je leesvoer bijna op? Dan raden we aan deze week nog lekker te snuffelen bij Gianotten Mutsaers. ...

Berkdijk Bloemen blijft voorlopig open na faillissement: ‘Er komen dagelijks nog nieuwe bloemen’

Berkdijk Bloemen is failliet, maar dat betekent niet dat de familiezaak na zestig jaar stopt. De blo...

Meer over ZOWIEZO ontdekken?

ZOWIEZO kledingwinkels

Geopend10:00 - 17:30

Daniël Jos Jittastraat 16, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.