Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hallelujah: de koffie bij ’t Elfde Gebod is zaterdag keigoedkoop!

Door Rowie van der Vliet 28 september 2017

Je mag ons altijd wakker maken voor een bakkie pleur. Zeker als het minder dan 0,30 eurocent kost én lekker is. Klinkt onmogelijk? Zaterdag 30 september niet, want het ’t Elfde Gebod komt met een leuke actie rondom hun 22ste plek in de Misset Horeca Koffie Top 100.

Het team van ’t Elfde Gebod is supertrots op hun prestatie. En terecht! Het eetcafé komt daarom met een ludieke actie op de proppen. Een koffie naar keuze kost namelijk zaterdag 30 september van 10:30 tot 15:00 maar… 22 eurocent! Je zou bijna al die Mariabeelden in de zaak even bedanken.

Praise GIFs - Find & Share on GIPHY

Via GIPHY

Aanbod alle koffie

De actie gaat op voor één koffie per persoon, maar daar staat wel tegenover dat het aanbod geldig is op alle koffie’s die ze serveren. Wat dacht je van een zwarte koffie, een espresso, Cortado of misschien zelfs een koffie verkeerd of latte macchiato? Helaas geldt de aanbieding niet op de ijskoffie. Toch jammer dat ze niet eerste zijn geworden ;).

Niet de enige

’t Elfde Gebod is niet de enige koffiezaak met een notering in de lijst. Ook de Spaarbank en De Wagon kregen een plekje. Wel staat het eetcafé het hoogst op de lijst. Overigens melden bedrijven zichzelf betaald aan. Dit jaar waren dat er zo’n 200 uit heel Nederland, waarvan de jury bij 125 kansmakers een mystery guest liet langsgaan. We zijn eigenlijk wel benieuwd hoe de lijst eruit zou zien als anonieme gasten meerdere koffiebars in Tilburg bezochten. Als het aan jullie ligt verdienen Mugs & Muffins, Locals en Tarte Tartin ook een plekje in de lijst. Wil je proeven waarom ’t Elfde Gebod het hoogst is geëindigd? Dan weet je wat jou zaterdag te doen staat.

't Elfde Gebod actie
Foto: ’t Elfde Gebod

Meer over Het Elfde Gebod ontdekken?

Het Elfde Gebod lunch

Geopend11:00 - 02:00

Paleisring 23, Tilburg

Bekijk meer:lunch

adv.