Voor op je bucketlist: win een ballonvaart voor twee personen

Aangeboden door Alstede Van Mierlo Makelaardij 14 november 2018

Een ritje in een luchtballon staat ongetwijfeld nog op je bucketlist. Of wellicht heb je al eens een ballonvaart meegemaakt en smaakte dat naar meer… Nou, dit is je kans! 

Alstede Van Mierlo Makelaardij heeft een toffe winactie: je maakt kans op een ballonvaart voor twee personen ter waarde van 320 euro. Je moet daarvoor wel eerst even je huis in de verkoop zetten bij de makelaar. De actie loopt vanaf december. De makelaars bekijken vervolgens wie de gelukkige verkopers zijn en een ritje in de luchtballon winnen.

Familiebedrijf

Wist je trouwens al dat Alstede Van Mierlo Makelaardij een echt familiebedrijf is? Vader Jan van Mierlo, zoon Tom van Mierlo, dochters Tanya en Marie-Claire van Mierlo en Pieter Alstede weten wat er leeft in Tilburg. Ze houden van persoonlijk contact en zijn dol op woonverhalen. Of het nu gaat om een aankoop, verkoop of taxatie, iedereen heeft zijn eigen verhaal. Ze luisteren graag naar jullie verhaal, dus zet je woning snel bij ze in de verkoop. Zwaai je straks naar ons vanuit de lucht?

Lees ook:

alstede van mierlo makelaardij

Zo check je nu heel snel hoeveel jouw woning waard is

Heb jij uitgerekend nú plannen om je woning te verkopen? En wil je weten hoeveel jouw huis waard is?...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Alstede Van Mierlo Makelaardij. Meer over Alstede Van Mierlo Makelaardij ontdekken?

Alstede Van Mierlo Makelaardij

makelaars

Nu gesloten08:00 - 13:00

Willem II Straat 39, Tilburg

Bekijk meer:makelaars

adv.