Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tilburgers opgelet: win een jaar lang gratis friet bij De Frietboetiek

Door Noah Godefroy 5 augustus 2020

Frietliefhebbers, opgelet! Onlangs werd De Frietboetiek op indebuurt Tilburg verkozen tot beste cafetaria van Tilburg. Het was de derde keer op rij en dat is reden voor een feestje. Daarom hebben wij de grote eer om namens De Frietboetiek een jaar lang (!) gratis friet weg te geven.

De kleine lettertjes schrijven we hier gewoon in grote letters. Er zitten natuurlijk wel wat voorwaarden aan verbonden, maar eigenlijk komt het neer op een jaar lang, iedere week gratis friet!

Gratis friet

De winnaar krijgt namelijk 52 x een frietje mayo voor NUL (!) euro bij De Frietboetiek. Mooier wordt het natuurlijk niet, want een frietje mayo is natuurlijk de classic optie bij dé cafetaria van Tilburg. Al zullen Roel en zijn team ook niet moeilijk doen als je na dertig keer mayo een keer curry wil, hoor 😉 .

Wat moet je doen?

Wat moet je doen? Niet zo veel eigenlijk. Ten eerste, klik op vind ik leuk bij de Facebookpagina van De Frietboetiek. Als je dat al niet een keer hebt gedaan, natuurlijk. Schrijf je hieronder in een paar seconden in voor onze nieuwsbrief, en je dingt automatisch mee naar (nu al) dé prijs van het jaar. En dan ben je ook nog eens voorzien van het laatste en leukste nieuws over Tilburg: twee vliegen in een klap dus.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

adv.