Jaaaa, dit moet je doen om een boeket van Daisy Lane te winnen!

Door Rowie van der Vliet 3 december 2017

Wow, we zijn helemaal overdonderd! Onze Facebookpagina heeft namelijk 5000 likes. Dank jullie wel, toppers! Geloof ons, we hebben de wijn (en het bier) al klaarstaan. We willen jullie bedanken zoals ’t hoort: met een bloemetje. Natuurlijk niet zomaar een boeket, maar één van bloemenzaak Daisy Lane.

Het weer mag dan wel zo guur zijn, met een boeket van Daisy Lane fleurt heel je huis op. Daar word je toch vrolijk van? Wij lopen al heel de dag fluitend en springend rond door de Facebooklikes, dus willen we dat niveau van blijheid doorgeven. Dat komt vast goed met een boeket dat Sabine van Daisy Lane samenstelt.

Zelf laten samenstellen

Aangezien bloemen heel persoonlijk zijn, mag de winnaar zelf langsgaan bij haar om het boeket op te halen. Neem plaats op de pastelkleurige bank, neurie mee met de plaat die opstaat en aai winkelhondje Bobby. Laat je verder vooral adviseren door Sabine.

Je hebt nog tot 8 december 12.00 uur om kans te maken op de prijs. Het enige dat je moet doen is dit formulier invullen:

Vul hier je e-mailadres in om kans te maken op de deze prijs.
*Als je op "Ik doe mee" drukt, ga je automatisch akoord met de actievoorwaarden en ontvang je na het inschrijven één keer per week op dinsdag de nieuwsbrief. Geen paniek, je kan je ook weer uitschrijven

Daisy Lane bloemisten

nu gesloten10:00 - 18:00

Noordstraat 81B

Bekijk meer: bloemisten
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie