Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis in de skybox van Willem II? Dat kan via Alstede Van Mierlo Makelaardij!

Aangeboden door Alstede Van Mierlo Makelaardij 6 februari 2018

Heb je plannen om te verhuizen? Dan is dit hét moment om je huis in de verkoop te zetten bij Alstede Van Mierlo Makelaardij! Het familiebedrijf heeft namelijk een ludieke actie bedacht: iedereen die vanaf nu tot en met eind maart een woning in de verkoop zet, krijgt twee kaartjes voor een thuiswedstrijd naar keuze van Willem II. Daarnaast worden ook nog eens twee businesskaarten verloot. Klinkt goed, toch? 

Elke dag een update

Waarom we je sowieso al aanraden om je woning bij Alstede Van Mierlo Makelaardij in de verkoop te zetten: het team hecht veel waarde aan eerlijk en nauw contact met de verkoper. Daarom werkt het met een transparant logboek. Daarin word je dagelijks op de hoogte gehouden over alles omtrent de verkoop van je woning, bijvoorbeeld over nieuwe biedingen die gedaan worden. Ook kun je continu informatie opvragen over andere zaken. Een betere verkoop is er haast niet.

Ludieke actie

Je huis verkopen via Alstede Van Mierlo Makelaardij wordt nu nog mooier door de ludieke actie. Je krijgt sowieso al twee gratis kaartjes voor een thuiswedstrijd van Willem II en maakt ook kans op twee businesskaarten die worden verloot onder alle nieuwe verkopers. Je zit dan in een luxe skybox op de hoofdtribune. Een uur voordat de wedstrijd begint word je verwacht en na afloop mag je drie uur blijven hangen in de spelerslounge, inclusief drankjes en hapjes. Een echte once in a lifetime kans dus!

Bijzonder pand

Wat extra bijzonder is: Alstede Van Mierlo Makelaardij is gevestigd in de Willem II-straat, op nummer 39. Misschien rinkelt er nu een belletje… In dit pand is de voetbalclub Willem II ooit opgericht! Een betere plek om je huis in de verkoop te zetten én je kaarten voor de Tricolores te bemachtigen, is er niet. En o ja, het verkoopgesprek is vrijblijvend en gratis! Een afspraak kun je hier maken.

willem II


Meer over Alstede Van Mierlo Makelaardij ontdekken?

Alstede Van Mierlo Makelaardij makelaars

Geopend08:00 - 13:00

Willem II Straat 39, Tilburg

Bekijk meer:makelaars

adv.