Dat wordt profiteren: dikke vette eindejaarssale bij Oogwereld Bellottica!

Aangeboden door Oogwereld Bellottica 24 november 2018

Kijk, hier houden we van: bij Oogwereld Bellottica gaan ze voordelig het jaar uit. En wij dus ook! De opticien in de Tuinstraat heeft een eindejaarssale en daarom profiteer je tot 30 december van dikke vette kortingen. 

Stap je nu de winkel binnen, dan ga je ongetwijfeld met volle handen naar huis. Je koopt monturen tot het eind van het jaar erg goedkoop en betaalt drie prijzen: 150, 100 of 50 euro. Nóg mooier: er zijn zelfs gratis monturen (je betaalt dan alleen de glazen)! Ook heeft Oogwereld Bellottica in deze periode designer monturen waarop je korting krijgt die kan oplopen tot wel 50%.

Eindejaarssale Oogwereld Bellottica

Nu het állermooiste van de eindejaarssale: koop je tot 30 december twee complete brillen tegelijk, dan krijg je de tweede bril voor de halve prijs*.  En o ja, mocht je in 2018 nog recht hebben op een brilvergoeding van je zorgverzekeraar, dan kan het zelfs zo zijn dat je nieuwe bril bijna óf helemaal niets kost! Dat ligt aan je pakket natuurlijk, maar laat het vooral even checken bij Oogwereld Bellottica. Ze kunnen in de winkel zien wat je voordeel is. Nou hup, gauw naar de Tuinstraat!

* Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden in de winkel.

Topper

Dikke vette eindejaarssale

Oogwereld Bellottica
Mode - Geldig t/m 30 dec 2018

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Oogwereld Bellottica. Meer over Oogwereld Bellottica ontdekken?

Oogwereld Bellottica opticiens

Vandaag gesloten

Tuinstraat 34, Tilburg

Bekijk meer:opticiens

adv.