Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tommy Hilfiger-shirt voor €22,99, gratis boeken en meer!

Door Ilse Zoutewelle 16 juli 2020

Als er geld te besparen valt, zijn wij er als de kippen bij. Daarom hebben we de allerbeste aanbiedingen van Tilburg voor je opgezocht. Doe er je voordeel mee!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Tommy Hilfiger T-shirt voor €22,99

Ja, dat lees je goed. Bij de ALDI scoor je nu een origineel Tommy Hilfiger-shirt voor nog geen 23 euro. Cool!

Bekijk de aanbieding hier:

Tommy Hilfiger T-shirt vanaf za. 18-07 €22.99

Leen gratis boeken uit de vakantiebieb

Foto: indebuurt

De vakantie is niet compleet zonder een goed boek. Heb je geen zin om je zuurverdiende centen uit te geven aan een nieuw exemplaar? Via de Vakantiebieb kun je tot en met 31 augustus gratis e-books en luisterboeken downloaden. In de digitale bibliotheek staan zowel wegdroomromans als spannende thrillers en kinderboeken. Om de boeken te lezen, moet je de BakantieBieb-app downloaden. Dat kan hier. 

Gratis douchegel van Therme

Beeld: Reclamefolder.nl

Van een uitgebreide douche met heerlijke doucheschuim kun je ontzettend opknappen. Treft het even dat je deze week bij Kruidvat bij aankoop van twee producten van Therme een gratis fles douchegel krijgt. Op die twee producten krijg je ook nog eens de tweede voor de helft van de prijs. De actie geldt op het complete assortiment van Therme, met uitzondering van mini’s, geschenksets en multipakken.

Auto vakantieklaar voor een prikkie

Of je nu kiest voor een vakantie binnen de landsgrenzen óf je weer richting de route de soleil gaat: de auto moet natuurlijk weer vakantieklaar zijn. Bij de Hema fix je nu voor een prikkie de juiste accessoires. En die zijn ook nog eens leuk voor de kids.

Check de aanbiedingen hier:

Auto-organizer €10.00

Auto-zonnescherm €5.00

Koffiezetapparaat voor nog geen vier tientjes

Nog steeds thuis aan het werk? Dan is een koffiezetapparaat onmisbaar! Bij de Blokker haal je nu een apparaat van Braun voor nog geen vier tientjes!

Braun koffiezet- apparaat KF47/1 van € 49,99 voor € 39,99

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.