Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanbiedingen: gratis wasmiddel, planten voor een prikkie en meer

Door Ilse Zoutewelle 25 september 2020

Als er geld te besparen valt, zijn wij er als de kippen bij. Daarom hebben we de allerbeste aanbiedingen van Tilburg voor je opgezocht. Doe er je voordeel mee!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Veuuuul gratis wasmiddel

We kennen allemaal de actie 2+1 gratis, maar Albert Heijn draait het even om deze week. Bij de Appie krijg je namelijk 2 verpakkingen Robijn wasmiddelen voor niks wanneer je er één koopt. Chill!

Voordelig een nachtje weg

SS Rotterdam
SS Rotterdam. Foto: Uitjeskrant.nl

Heb je zin om er even tussenuit te gaan? Dan bof je, want een overnachting in één van de hotels van WestCord is nu extra voordelig! Je betaalt nu €99,- voor twee personen inclusief ontbijt. Er zitten hotels in het hele land. Dus of je nu liever dichtbij huis blijft of juist het hele land wilt doorkruisen: er is altijd een hotel in de buurt. Zo kun je overnachten op de SS Rotterdam of genieten van de rust in het WestCord hotel op de Veluwe. Bekijk hier alle deelnemende hotels en boek meteen!

Kamerplant voor €3,99

Monstera Deliciosa.
Monstera Deliciosa. Foto: Unsplash

Iedere kamer fleurt op van een mooie plant. Alleen jammer dat ze vaak vrij prijzig zijn. Niet als je naar Lidl gaat! Je koopt deze week een kamerplant van 90 cm hoog voor maar €3,99. Ook de razend populaire Monstera Deliciosa zit in het assortiment. Zorg dat je er snel bij bent, want voor je het weet zijn ze uitverkocht.

Flinke korting op een maaltijdbox van HelloFresh

Foto: SocialDeal

Het is elke dag weer een gedoe: wat ga je in vredesnaam op tafel zetten? Met HelloFresh hoef je daar niet meer over na te denken, want alle ingrediënten voor je maaltijd zitten al in één box. Je kunt de maaltijdservice nu supervoordelig uitproberen via SocialDeal. In plaats van €40,95 betaal je nu bijvoorbeeld maar €19,50 voor een box met drie maaltijden voor twee personen. Je bent dus maar €3,25 per maaltijd kwijt! Je koopt de box hier. 

Goedkoop alarmsysteem

Bij Praxis koop je nu een E-Tiger draadloos alarmsysteem met een mooie korting. Normaal betaal je €179,- en nu is dat maar €143,20.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.