Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanbiedingen: smartphone voor €119,-, gratis bloemen en meer

Door Noah Godefroy 28 mei 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Tilburgse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Tilburg kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

JBL-koptelefoon voor €34,-

Vind jij die kabels ook zo onhandig? Geen probleem! JBL heeft namelijk prima koptelefoons met Bluetooth. Je scoort er nu al een voor 34 euries.

Bekijk de aanbieding hier:

JBL Tune 500BT Wit van € 49,99 voor € 34

Tony’s Chocolonely met korting

Gevaarlijk lekker zijn ze, die chocoladerepen van Tony’s Chocolonely. Bij PLUS koop je nu twee repen voor maar €3,99: dat betekent dat je minimaal €1,78 korting krijgt. Wij zeggen, uitstekend excuus om ze in je mandje te gooien 😉

Gratis bos bloemen

Foto: Unsplash

Van bloemen wordt bijna iedereen blij en al helemaal als je ze gratis krijgt! Bij Kruidvat krijg je nu een cadeaubon van Topbloemen ter waarde van €20,99 bij aankoop van twee Venus scheerapparaten of navulmesjes. Op deze producten krijg je óók nog eens de tweede voor de helft van de prijs. Hoe leuk is dat!

Robijn 1+2

Ook zo’n fan van de Robijn wasmiddelen? Wij wel! Goed nieuws: als je er één koopt, krijg je er twee voor nop bij.

Bekijk de aanbieding hier:

Robijn Klein & krachtig van € 26,85 voor € 8,95

Smartphone voor €119,-

Geen zin in maandelijkse kosten en twee jaar lang een peperdure telefoon afbetalen? Check dan deze aanbieding van Expert maar eens:

Gigaset SMARTPHONE | GS190 van € 169 voor € 119

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.