Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanbiedingen: gratis pizza, goedkope Boxsprings en meer

Door Noah Godefroy 8 oktober 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en het hele centrum doorlopen op zoek naar de allerbeste aanbiedingen in Tilburg. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Tilburg kijken, hier vind je elke week de fijnste aanbiedingen en leukste acties bij jou in de buurt.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Filmpje pakken met korting

Pathé Midweekvoucher
Foto: Uitjeskrant.nl

Buiten regent en waait het, maar daar heb jij geen last van. Jij zit namelijk bij de Pathé in Tilburg naar een film te kijken zónder de hoofdprijs daarvoor te betalen. Via Uitjeskrant.nl koop je een Pathé Midweekvoucher voor maar €8,50 in plaats van €11,-. De voucher is tot en met 31 januari 2022 te verzilveren, van maandag tot en met donderdag (met uitzondering van de kerstvakantie en feestdagen). Koop de Pathé Midweekvoucher hier.

Houten kledingrek

Foto: Reclamefolder.nl

Oktober is de ultieme woonmaand. Kwam jij erachter dat je eigenlijk niet zoveel kastruimte hebt? Of wil je die leuke (verkleed)kleren niet wegstoppen in een dichte kast? Bij Action scoor je deze week een houten kledingrek voor een laag bedrag: voor €11,95 is hij van jou.

Gratis pizza

Nu hebben we je aandacht, maar het is geen grap! Bij de Plus scoor je namelijk gratis pizza’s. Zin in een Wagner Big City-pizza? Bel dan maar je beste vriend of vriendin want je krijgt er een bij voor nop.

Vrolijke klapkratten

Klapkrat
Foto: Reclamefolder.nl

Klapkratten in je interieur zijn helemaal hip. Snappen we: want je kunt er overzichtelijk mee opruimen en ze staan nog vrolijk ook. Bij Aldi zijn deze grote klapkratten in de aanbiedingen, in vier kleuren. Ze kosten €3,99 per stuk.

30% korting op Boxspring

Weleens op een Boxspring geslapen? Heerlijk, toch? Een probleem: ze zijn vaak niet goedkoop. Daarom is het lekker dat je nu bij TotaalBed een korting van 30% kunt pakken. Welterusten!

Lees ook:

Vriendinnen Sanne en Doris doen zero waste boodschappen: ‘Paprika in plastic is onzinnig’

Sanne van den Witteboer en Doris Tielemans uit Tilburg hebben een missie tijdens boodschappen doen: ...

Marina’s Cafetaria is verkocht en dit is de opvolger

Fans van de frieten en zelfgemaakte sausjes hoeven niet lang te treuren, want een opvolger is al gev...
Da's andere koek

Eten bij: Da’s andere koek in de Reeshof

Een groot deel van het leven van uw schrijver van dienst speelt zicht binnen de Tilburgse ringbanen ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.