Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5x aanbiedingen: grasmaaier voor €74,99, gratis boeken en meer

Door Noah Godefroy 4 juni 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Tilburgse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Tilburg kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Dagje uit voor €14,95

Foto: Uitjeskrant.nl

Zijn jij (en je kinderen) na al die maanden thuis toe aan een dagje uit? Boffen jullie even, want via Uitjeskrant.nl kun je nu voor maar €14,95 naar attractiepark Slagharen! Het park is sinds kort – met passende maatregelen – weer open. In het attractiepark ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. Waag je aan een vrije val van 40 meter hoogte of maak een ritje in achtbaan Gold Rush. Je koopt de tickets hier.

Wist je trouwens dat je via Uitjeskrant veel meer goede deals vindt? Kijk hier maar eens!

Gratis thriller

Of je nu thuis blijft of de hort op gaat: tijdens de vakantie is een goed boek nooit weg. Tot en met 21 juni zijn het de Spannende Boeken Weken. Dit betekent dat je bij aankoop van €15,- aan Nederlandstalige boeken de thriller Wat jij niet ziet er gratis bij krijgt. Wij zeggen: op naar de boekhandel!

Opblaasbank voor €14,95

Een middagje relaxen in het park is superfijn, maar geef toe: na een tijdje zitten op een kleedje verlang je toch naar je comfortabele bank. Je kunt de sofa vanaf nu gewoon meenemen, want bij Action koop je deze week een opblaasbare bank. Hij is ook te gebruiken als ligbed, dus ook ideaal op de camping komende zomer. Verkrijgbaar in zebra- en tijgerprint en hij kost maar €14,95.

Grasmaaier voor €74,99

Man, dat gras groeit als kool! Wij kunnen het bijna niet meer bijhouden, jij wel? Een goede grasmaaier is in ieder geval een must voor mensen met gras in de tuin en bij de Gamma heb je er nu een voor nog geen €75,-.

Bekijk de aanbieding hier:

Gardena grasmaaier Powermax van € 109 voor € 74,99

Balkonset voor €199,-

Een driedelig balkonset voor nog geen 200 euries? You better believe it! Bij de Leen Bakker heb je deze aanbieding zo te pakken.

Bekijk de aanbieding hier:

Balkonset Dax 3-delig van € 269 voor € 199

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.