Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanbiedingen: goedkoop laminaat, maaltijden voor €2,24 en meer

Door Ilse Zoutewelle 15 oktober 2020

Als er geld te besparen valt, zijn Tilburgers er als de kippen bij. Dit overzicht met de allerbeste aanbiedingen is er voor alle Tilburgse koopjesjagers. Doe er je voordeel mee!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Gezellige lichtjes voor € 1,99

Foto: Reclamefolder.nl

Het is nooit te vroeg voor kerstverlichting! Bij Action kun je deze week voordelig je slag slaan: je betaalt maar € 1,99 voor honderd lichtjes. Gezellig om straks in de boom te hangen of nu alvast in de kamer

Kruidnotenliefhebbers opgelet

Kruidnoten; we komen ze al overal tegen en ook nog eens in alle soorten en smaken. Maar hoe lekker is het als ze ook gewoon cheap zijn! Bij de Action koop je al een zak voor 62 cent!

Plant voor een prikkie

Foto: Reclamefolder.nl

Kamerplanten kunnen aardig prijzig zijn, vooral als je er eentje van formaat wilt. Bij Aldi koop je deze week een nieuwe plant voor maar € 4,99. Hij wordt 60 tot 70 centimeter hoog, dus dat is een leuke aanvulling voor je woonkamer.

Maaltijd voor €2,24

Ach ja, nu we toch niet meer de horeca in kunnen, gaan we misschien wel wat meer koken. Maar het is ook weleens lekker makkelijk als je iets in de magnetron knalt en eten maar, toch? Bij de Lidl scoor je nu een Aziatische maaltijd voor €2,24. Da’s geen geld!

Laminaat met korting

Laminaat met korting, oh, oh, oh, oh. Zonder gein: we gaan de komende tijd weer veel tijd in de eigen huiskamer doorbrengen. Werken, eten, ontspannen; het speelt zich misschien allemaal in je eigen woning af. Voor nog geen tientje per vierkante meter leg je nu een nieuwe laminaatvloer van de Praxis!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.