Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanbiedingen: 20% korting op sushi, gratis sjaals en veel meer

Door Ilse Zoutewelle 21 oktober 2020

Als er geld te besparen valt, zijn Tilburgers er als de kippen bij. Dit overzicht met de allerbeste aanbiedingen is er voor alle Tilburgse koopjesjagers. Doe er je voordeel mee!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Hotelovernachting voor maar €34,95

Fletcher Hotels
Foto: Uitjeskrant.nl

Toe aan wat ontspanning? Doe jezelf een nachtje weg cadeau! Via Uitjeskrant.nl kost een overnachting bij Fletcher Hotels maar € 34,95. Normaliter ben je hiervoor € 79,- kwijt, dus dat is een flinke korting. Er zijn hotels in heel Nederland: je kunt zelf kiezen of je liever dicht bij huis blijft, of juist op pad wilt. Om gebruik te maken van de actie, koop je een voucher via Uitjeskrant.nl. Hier vind je ook meer informatie en de voorwaarden.

Shampoo inslaan met megakorting

etos
Foto: ANP

Je voorraad shampoo en conditioner aanvullen kan deze week voordelig bij Etos. Vijf flessen Andrélon kosten nu maar € 10,-! Dat betekent dat je wel 76% korting krijgt. De aanbieding geldt op alle varianten en combineren is mogelijk.

Puzzel voor € 2,99

Foto: Reclamefolder.nl

Leuk vermaak tijdens de gedeeltelijke lockdown: puzzelen! Action heeft deze week puzzels van 1.000 stukjes voor maar € 2,99. Je hebt keuze uit verschillende thema’s, zoals dieren, de stad en het platteland.

Gratis sjaals en mutsen

Sjalalalalaa 🧣 Wat voor sjaal draag jij liever; een effen sjaal of een sjaal met motief? PS. Je ontvangt nog steeds een…

Posted by Norah on Tuesday, 20 October 2020

Er is weer koud weer op komst en dat betekent dat de mutsen en sjaals weer uit de kast kunnen. Nog niet in huis? Geen probleem, bij Norah krijg je er eentje voor noppes bij aankoop van een jas.

Sushi met korting

Heb jij zin in sushi vandaag? Dan heb je geluk! Als jij je bestelling bij een van onze restaurants in Breda of Tilburg op komt halen krijg je maar liefst 20% korting!!✨Waar wacht je op? Bestellen maar!🥢

Posted by Geisha Lounge on Tuesday, 20 October 2020

Bij Geisha Lounge krijg je nu maar liefst 20% korting op sushi. Wat je er precies voor moet doen? Alleen maar even ophalen!

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.