Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanbiedingen: Paleis voor een prikkie en €50,- korting op zonnebrillen

Door Carin van der Meij 1 augustus 2020

Zoals altijd zijn we voor jou op zoek gegaan naar de allerbeste aanbiedingen van Tilburg. Tijdens onze zoektocht hebben we weer voordelige pareltjes gespot. Doe er je voordeel mee!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Chillen in een voordelige strandstoel

strandstoel
Beeld: Reclamefolder.nl

De temperaturen lopen deze week flink op, dat betekent dat we weer met gierende banden richting het strand kunnen. Ga goed voorbereid op pad en scoor deze strandstoel voor maar €8,66 bij Action.

Paleis voor een prikkie: leuke wandkasten gespot

reclamefolder
Beeld: Reclamefolder.nl

Wil je je huis wat opfleuren, maar heb je een beperkt budget? Neem eens een kijkje bij Xenos. Zo zijn deze te leuke wandkasten tot zondag in de aanbieding.

Zonnebril met €50,- korting

Bij Blokker krijg je nu liefst €50,- korting op een Polaris-zonnebril. Nu kost-ie dus nog maar een tientje!

Voordelig op vakantie

Foto: Uitjeskrant.nl

Het is een flinke uitdaging om dit jaar een vakantiehuisje in Nederland te vinden. Veel is al volgeboekt en wat nog ‘over’ is, is vaak aan de prijzige kant. Wij spotten een goede actie op Uitjeskrant.nl: vanaf €200,- ben je een midweek of weekend weg in een chalet van EuroParcs. Er zijn vijftien parken verdeeld over Nederland en België, dus je hebt genoeg keus! De korting loopt op tot 55%, dus dat scheelt flink! Kijk hier voor meer informatie.

Bureau voor nog geen vijf tientjes

Nog steeds veel thuis aan het werk? Dan is een goed bureau natuurlijk wel een must. Bij Leen Bakker heb je er nu al een voor €48,- en een naam hoef je ook niet meer te bedenken 😉 .

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.