Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanbiedingen: 2 kilo snoep voor 4 euro, goedkope Adidas-kleding en meer

Door Ilse Zoutewelle 27 augustus 2020

Als er geld te besparen valt, zijn wij er als de kippen bij. Daarom tippen we de beste aanbiedingen uit Tilburg van deze week. Op zoek naar meer koopjes? Hier vind je een overzicht met veel meer aanbiedingen uit de buurt.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Dagje uit naar Toverland met €6,- korting

Foto: Uitjeskrant.nl

De schoolvakantie is voor de meesten voorbij, maar dat betekent niet dat het klaar is met de leuke uitjes. Ga bijvoorbeeld gezellig een dagje naar Toverland. In het park word je meegenomen in zes magische werelden met ieder hun eigen attracties. Tot en met 27 september zijn er ook nog eens verschillende spannende liveshows. Via Uitjeskrant zijn de tickets extra voordelig. In plaats van €33,- betaal je nu €27,-. Als je met een gezin van vier gaat, betekent dit dus mooi €24,- korting! Je scoort de tickets hier.  Goed om te weten: kinderen kleiner dan 90 centimeter hebben gratis toegang.

2 kilo snoep voor €4,-

Halloween duurt nog een maandje, en oké, trick or treat is niet zo groot in Tilburg als in Amerika. Maar toch: mochten er kinders langskomen kun je beter maar alvast een flinke lading snoep in huis halen. Loop je toch gewoon even naar de Xenos!

Adidas-broek voor een prikkie

Bij de LIDL scoor je nu een echte Adidas-broek voor €22,99. Let wel op: de merkkleding bij LIDL gaat vaak hard en op is op!

Gratis vaatwastabletten

B Hageman

Je voorraad aanvullen en meteen gratis vaatwastabletten scoren: dat noemen wij een win-winsituatie. Deze week kun je je gang gaan bij Trekpleister. Je krijgt een gratis zak Dreft bij aankoop van twee producten van Oral-B, Always, Ambi Pur, Swiffer, Pampers, Gillette, Venus, Head & Shoulders of Aussie.

Wasmiddel met flinke korting

Foto: Kruidvat

We horen je denken: wasmiddel is áltijd wel ergens in de aanbieding. Dat klopt, maar zo’n goede deal als deze kom je niet vaak tegen. Bij Kruidvat koop je deze week zes flessen Robijn klein en krachtig voor €17,99. Dat betekent dat je minder dan €3,- per fles betaalt. Ter vergelijking: bij de gemiddelde supermarkt ben je €8,95 kwijt. Je scoort de aanbieding hier. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.