Schaatsen kopen en gratis laten slijpen bij Giga-Bikes

Aangeboden door Giga-Bikes
- Geldig vanaf 6 feb 2018 - Geldig vanaf 6 februari 2018 Topper

Eindelijk, winter is coming again! De komende weken gaat het flink vriezen en dat betekent dat we weer kunnen schaatsen op natuurijs. Schaf dus snel een paar nieuwe schaatsen aan. Giga-Bikes heeft online en in de winkel een brede collectie kunstschaatsen, norenschaatsen, ijshockeyschaatsen en glij-ijzers. Heb je nog een paar liggen? Laat ze dan gratis slijpen in de winkel.

Breed assortiment schaatsen

Zoek je een paar nieuwe schaatsen? Dan ben je bij Giga-Bikes aan het juiste adres. De schaatsen zijn altijd scherp geprijsd en dankzij merken als Nijdam, Bauer, CCM en Fila ben je verzekerd van een hoge kwaliteit. Voor kinderen heeft Giga-Bikes speciale verstelbare schaatsen. Deze zijn makkelijk groter of kleiner te maken. Ideaal voor snelgroeiende kindervoetjes!

Kom naar de winkel of bestel online

In de winkel kun je de schaatsen op je gemak passen. Heb je het perfecte paar gevonden? De winkelmedewerkers slijpen – indien nodig – de ijzers zodat je meteen het ijs op kunt. Ook wanneer je nog een paar oude schaatsen hebt liggen kun je deze gratis laten slijpen (kunstschaatsen uitgezonderd). Geen tijd om naar de winkel te komen? In de webshop heb je een nog bredere keuze. Wanneer je ervoor kiest om de schaatsen af te halen in de winkel, zijn de verzendkosten gratis!

De aanbieding geldt zolang we kunnen schaatsen!

Giga-Bikes fietsenwinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Piusstraat 64

Bekijk meer: fietsenwinkels
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Deel deze aanbieding of tag iemand via Facebook