Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis stoelmassage

Aangeboden door City Massage
- Alleen geldig op 29 nov 2019 - Alleen geldig op 29 november 2019 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen
City Massage en Café Ovide slaan de handen in een om de ouder even te kunnen laten ontspannen. Daarom bieden ze vrijdagmiddag 29 november van 13.00 uur tot 16.00 uur gratis stoelmassages aan bij Ovide!

City Massage is dé massagespecialist van Tilburg en omstreken. Zij hebben de best beoordeelde massagesalons van de stad, met 1000+-beoordelingen op Treatwell met een gemiddelde van 4,8 op 5! Met vestigingen in het centrum Tilburg en privéwellness in Moergestel/Oisterwijk. City Massage onderscheidt zich met andere massagesalons met het gangbare, openlijke karakter van het bedrijf en massages op maat. Meer informatie vind je op de website.
Café Ovide is een kindvriendelijk café in hartje Tilburg. Je kunt terecht voor ontbijt, koffie, lunch en een borrel. Kinderen in je gezelschap? Je kunt bij ons heerlijk achteroverleunen terwijl de kinderen zich vermaken! Geheel vrijblijvend maar beperkt plek. Dus vol = vol! Reserveren is helaas niet mogelijk en inschrijven kan aan de bar op diezelfde dag. Ben jij er ook bij? Laat op Facebook weten dat je komt!

Vol = vol!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door City Massage. Meer over City Massage ontdekken?

City Massage massagesalons

Geopend11:00 - 23:00

Willem II-straat 3, Tilburg

Bekijk meer: massagesalons