Wow! Hier vind je de nieuwste snufjes voor je badkamer én keuken

Aangeboden door Wooning keukens en badkamers

Staat er een verbouwing op de planning of heb je net een nieuwbouwhuis gekocht? Wooning heeft een groot assortiment aan badkamers en keukens. Kies één van de woonstijlen die bij jouw interieursmaak past.

Bij Wooning vind je alles onder één dak. Hier kun je terecht voor een grote verbouwing van je (nieuwe) huis en zowel je keuken, badkamer als de vloer aanpakken. Wat je woonstijl ook is: hier vind je een keuken en badkamer die bij je past. De keuze is reuze: van industrieel en design tot aan landelijk en modern.

Kies je keuken en badkamer tegelijkertijd

Als je een keuken en badkamer tegelijk aanschaft, is het voordeel dat je jouw interieurstijl door kunt trekken door het hele huis. In beide ruimtes besteed je dagelijks behoorlijk wat tijd, dus het is belangrijk om de leefruimtes zowel comfortabel als helemaal van deze tijd inrichten. En een extra bijkomend voordeel: met een keuken én badkamer in dezelfde stijl wordt je interieur één harmonieus geheel.

Zo werkt het

De adviseurs staan voor je klaar in de winkel in Vlaardingen (op nog geen kwartier rijden van Schiedam) en brengen al jouw woonideeën tot leven in een 3D-ontwerp. Wil je zeker weten dat je in alle rust jouw woonwensen kunt bespreken? Maak dan een combi-afspraak om jouw droomkeuken en -badkamer te bespreken. De adviseurs werken op een persoonlijke manier samen met jou en zorgen ervoor dat het uiterlijk van jouw keuken of badkamer naadloos op elkaar aansluit.

Binnen één dag werken ze jouw nieuwe keuken én badkamer voor je uit. Daarbij wordt ook de rest van je interieur meegenomen, zodat alles één geheel wordt. Bij Wooning ben je namelijk ook aan het juiste adres voor een breed aanbod in wand- en vloertegels. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wandkast in de woonkamer, van hetzelfde materiaal als jouw prachtige nieuwe keuken? Bij Wooning vind je écht alles onder één dak. Reserveer jouw combi-afspraak bij Wooning en rond in één keer de plannen voor je hele huis af! 

Inspiratie nodig?

Weet je niet zo goed welke woonstijl je zoekt of vind je eigenlijk alles wel leuk? Wooning licht drie stijlen uit om je wat inspiratie te geven.

Design

Een designkeuken en -badkamer kenmerkt zich door een luxe en exclusieve uitstraling. Vaak worden er hoogwaardige materialen gebruikt die elkaar goed complementeren, zoals hout en marmer. Bovendien is een designkeuken vaak ruimtelijk opgezet zodat er genoeg plek is voor de nieuwste apparatuur en slimme opbergsystemen. Ook een designbadkamer volgt de laatste trends. Denk aan een designwastafelmeubel en designkranen. Of wat dacht je van een Sunshower of een bubbelbad?

Foto: Wooning

Industriëel

De industriële woonstijl herken je aan een stoere uitstraling en een minimalistische sfeer. De stijl is geïnspireerd op industriepanden en loodsen uit de 18e en 19e eeuw. Hier vind je vaak ruwe en robuuste materialen zoals roesvrij staal, hout, beton en natuursteen. Zoals een keuken met houten deurtjes en een betonnen werkblad, of industriële barkrukken aan een kookeiland. Ook badkamers kunnen zo’n industriële look hebben. Van een opengewerkte massief houten kast voor de handdoeken tot matzwarte kranen.

Foto: Wooning

Modern

Strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp zijn kenmerkend voor een moderne woonstijl. Neutrale kleuren als bruin, zwart, grijs en wit voeren de boventoon. Zo’n strakke uitstraling zorgt voor luxe en overzicht in de keuken. Kastjes en lades zijn meestal greeploos en egaal. Een moderne badkamer heeft ook een strakke stijl met greeploze kasten en strakke wasbakken.

Foto: Wooning

Wooning keukens en badkamers

Gerard Burgerlaan 4 Woonboulevard Hoogstad, 3131 KZ Vlaardingen

Nu gesloten

Meer informatie

Wooning keukens en badkamers

Gerard Burgerlaan 4 Woonboulevard Hoogstad, 3131 KZ Vlaardingen

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Wonen

Ga naar “Klein maar fijn wonen in Schiedam: dit zijn de kleinste huizen die nu te koop staan (minder dan 60 m2)”

Klein maar fijn wonen in Schiedam: dit zijn de kleinste huizen die nu te koop staan (minder dan 60 m2)

Ga naar “Deze Funda-parel bestaat uit 2 villa’s, een grote stadstuin en staat nét te koop”

Deze Funda-parel bestaat uit 2 villa’s, een grote stadstuin en staat nét te koop

Ga naar “Kopers opgelet: de huizenprijzen in regio Schiedam zijn gedaald”

Kopers opgelet: de huizenprijzen in regio Schiedam zijn gedaald

Huizenprijzen Schiedam

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Lange hoodie** € 14,99”

Lange hoodie** € 14,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 29 januari 2023
Ga naar “Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99”

Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Kristal zoutlamp € 12,99”

Kristal zoutlamp € 12,99

  • ALDI
  • Geldig t/m 29 januari 2023
Ga naar “DREFT, SUN OF FINISH VAATWASTABLETTEN 1+1 gratis”

DREFT, SUN OF FINISH VAATWASTABLETTEN 1+1 gratis

  • Jumbo
  • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “Lucovitaal** van € 19,98 voor € 9,99”

Lucovitaal** van € 19,98 voor € 9,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 29 januari 2023