Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Park Harga nieuws: op deze datum start de verkoop van fase 3

Door Pam van Nieuwenhuize 12 februari 2020

Ben jij op zoek naar een huis en wil je het nieuwste van het allernieuwste? Dan hebben wij goed nieuws! Op donderdag 20 februari gaat de verkoop van de eerste 36 woningen Park Harga fase 3 van start.

Er zijn dringend woningen nodig in Schiedam, en daarom wordt er flink gebouwd de komende tijd. Park Harga is zo’n nieuwbouwproject wat al jaren aan de gang is. Een deel wordt al bewoond, maar ze zijn ook nog flink aan het bouwen. En aan het verkopen!

Start Verkoop bijeenkomst

Op donderdag 20 februari start in Novotel Schiedam de verkoop bouwnummer 1 t/m 36 van Park Harga fase 3. Van 17.00 uur tot 19.00 uur kun je prijslijsten, tekeningen en verkoopbrochures bekijken. En je kunt natuurlijk al je prangende vragen stellen aan het team van Anke Bodewes Makelaardij. Iedereen is welkom.

Flexwoningen en parkwoningen

De 36 woningen die in de verkoop gaan, zijn een mix tussen flexwoningen en parkwoningen. Nieuwer en moderner kun je het niet krijgen! We hebben hieronder een plattegrond zodat je alvast lekker kunt spieken naar een mooie plekje. Zit jouw droompaleis hiertussen?

park harga
Foto: Park Harga

Lees ook:

Piramidewoning tot thuisbioscoop: op deze Schiedamse woningen word je direct verliefd

We gaan lekker de hele week zwijmelen, want vrijdag is het Valentijnsdag! En of je hier nou van houd...


Meer over Anke Bodewes Makelaardij B.V. ontdekken?

Anke Bodewes Makelaardij B.V.

makelaars

Vandaag gesloten

Hargplein 118, Schiedam

Bekijk meer:makelaars

adv.